Laktoferriini-ihovoide pelasti Vilman

Imusolmukesyöpä aiheutti Vilmalle erilaisia iho-oireita – Laktoferriini ihovoide toi avun

Imusolmukesyöpä ja sen hoito aiheuttivat Vuoksenniskalaiselle Vilma Rannanvaaralle erilaisia iho-ongelmia. Hän kokeili monia voiteita, mutta Laktoferiini ihovoide toi lopulta Vilma Rannanvaaralle avun moneen iho-ongelmaan, joita sairaudet ja niiden hoito ovat tuoneet tullessaan. Hän halusi jakaa nämä omakohtaiset kokemuksensa meille kaikille. Haastattelimme Vilmaa, koska olimme kuullet hänen koskettavan tarinansa ja kokemuksensa Laktoferriini-ihovoiteen käytöstä.  Lämmin kiitos Vilma, kun jaoit meille tämän uskomattoman tarinasi!

Imusolmukesyöpä -hoidon sivuvaikutukset ihossa

Vilma itse kertoo: ”Minulla on todettu imusolmukesyöpä vuoden vaihteessa 2020 Lappeenrannan sairaalassa tehdyissä tutkimuksissa. Tutustuin keväällä 2020 Finn-Col laktoferriini-ihovoiteeseen, josta on tullut välttämätön apu syöpä- ja sytostaattihoitojen aiheuttamiin sivuvaikutuksiin, varsinkin päänahan ja varpaiden kutiamisiin. Korvanlehtien iho meni rikki niin, että niistä vuosi jo verta. Samoin käsien ja sormien iho kuivui ja halkeili. Kummankin iho-ongelman laktoferriini-ihovoide hoiti kuntoon. Voitelin 2-3 kertaa päivässä kädet ja sormet.

Ilman laktoferriini-ihovoidetta päänahan kutina olisi ollut sietämätöntä kestää. Voitelin päänahan huolella ihovoiteella, niin minulla ei ollut minkäänlaista tarvetta raapia päänahkaani vereslihalle. Samoin olisi käynyt varpaideni iholle ilman laktoferriini-ihovoidetta.

Vaikutukset verenkiertohäiriöön ja nivelrikkoon

Minulla ilmaantui joulun 2019 aikaan myös verenkiertohäiriö. Sen johdosta olen saanut sormiini ja säärini mustelmia, jotka ovat myös poistuneet yön yli laktoferriini-ihovoiteella. Erikoista on ollut se, että olen kokenut jalkani paljon kevyemmiksi. Käsissäni ja sormissani on ollut 20 vuotta nivelrikko, jonka tulehduksiin laktoferriini-ihovoide on auttanut – sormet liikkuvat paremmin ja käsien ja sormien iho on pehmeä.

Ihmevoide auttaa moneen ongelmaan

Olen todella kiitollinen tästä voiteesta. Lisäksi sen hyvä puoli on, että se on tuoksuton. Ja ihovoide itsessään tuntuu todella pehmeältä. Miten tällainen ihmevoide on syntynyt maailmaan?

Terveisiä kaikille, että minulla tämä ihmevoide on auttanut moninaisiin ihon ongelmiin ja että olen siitä jo sukulaisillekin kertonut ympäri Suomea. Suosittelen lämpimästi!”

Voit kuunnella Vilman haastattelun myös videopodcastina. Haastattelijana Jouni Koukkari.


Tilaa tuote tästä

Laktoferriini-ihovoide on uskomattoman tehokas ja toimiva tuote, josta monella on jo omakohtaisia kokemuksia. Voidetta käytetään myös mm. terveysasemilla, hoivakodeissa sekä laserleikkauksien jälkihoidossa. Voide uudistaa ja parantaa ihoa sekä auttaa mm. hyönteisten pistoihin ja palovammoihin.

Suosittelemme kokeilemaan Laktoferriini-ihovoidetta päivittäiseen ihonhoitoon tai vaikka hätävoiteena. Pakkauskoko 100 ml.

Suosituimmat tuotteet