Syysflunssa kuriin Colostrum -tuotteilla

Syysflunssa on taas täällä

Syysflunssa on monelle jokavuotinen riesa. Nyt korona-aikaan jokainen nenän niiskautus ja aivastus tai yskäisy aiheuttavat enemmän tai vähemmän paniikkia ympärillä oleville sekä potilaalle itselleen. Moni pelkääkin sairastumista nyt aiempaa enemmän. Ohjeet kotiin jäämiseen ovat hyvinkin yksiselitteiset: oireisena pitää jäädä kotiin. Tämä puolestaan aiheuttaa muita ongelmia, sillä esimerkiksi pienten lasten sairastaminen vaikuttaa huoltajan mahdollisuuteen mennä töihin, koska lasta ei voi viedä pikku nuhassakaan päivähoitoon.

Syksyisin flunssakausi on tyypillinen epidemia, koska kaikki taudit leviävät kokoontumisten myötä. Päivähoito, koulu ja työpaikka ovat paikkoja, joissa ilmassa ja pinnoilla olevat virukset ja bakteerit leviävät kulovalkean tavoin. Tärkeää on huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Se ennaltaehkäisee tartuntojen leviämistä. Yskiminen tai aivastaminen omaan hihaan vähentää tautien leviämistä pisaratartuntana. Myös omasta kunnosta huolehtiminen ja terveelliset elämäntavat muutoinkin ennaltaehkäisevät sairastumista.

Jos tauti kuitenkin yllättää, tärkeää on riittävä lepo ja juominen. Jalat on syytä pitää kuivina ja lämpiminä. Villasukat jalkaan ja peiton alle, niin pysyt lämpimänä. Valkosipuli, inkivääri ja hunaja ovat perinteisesti luonnon omia tuotteita, joita flunssan kotihoidossa kannattaa suosia. Airvenue-ilmanraikastin. Puhdistat, ionisoit ja raikastat huoneilman, tuoksutat eucalyptuksella, teet suolahoitoa, luot tunnelmaa valoilla, ajastat airvenuen päälle tai pois päältä.Lue THL:n ohjeistus flunssakauteen tästä. Hyviä kotikonsteja ovat myös höyryhengitys ja suolahoito tai aromaterapia. Esimerkiksi airvenue -ilmanraikastimella voit tehdä suolahoitoa tai aromaterapiaa kotona. w2w verkkokaupasta löytyy myös Eco CleanAir, jolla voit desinfioida luonnonmukaisesti pinnat ja kädet. Sitä voit suihkauttaa myös vaikka suoraan suuhun tai kasvoihin, koska se ei sisällä mitään terveydelle haitallista ainetta.

Lue lisää Airvenuesta Lue lisää Colostrum tuoksuöljyistä Lue lisää Eco CleanAir -tuotteesta

 

Immuunipuolustus

Hyvä immuunipuolustus ennaltaehkäisee sairastumista, sillä se antaa suojan erilaisia taudinaiheuttajia vastaan. Vahva immuunijärjestelmä saadaan terveellisillä elintavoilla. Suosittelemme flunssan ja erilaisten tulehdusten ennaltaehkäisyyn Colostrum -tuotteita monipuolisen ruokavalion lisänä.

Colostrum elsyysflunssa-kuriin-colostrum-jauheellai ternimaito on luonnon oma eliksiiri, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja edesauttaa immuunipuolustuksen toimintaa luonnollisella tavalla. Finn-Col 100% kokoperheen Colostrum jauheen sisältämä Colostrum on puhdasta ternimaitojauhetta. Se sisältää runsaasti immunoglobuliineja (30 %), vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, hivenaineita, immuuni- ja kasvutekijöitä. Tuote on täysin lisäaineeton.

Tilaa Colostrum jauhe tästä

 

Asiakaskokemus Colostrumin tehosta

Finn-Colin kehittämät Colostrum kapselit ja jauhe auttavat tulehduksiin ja ennaltaehkäisevät sairastumista esim. flunssaan, kuten Verenan oma kokemus todistaa:

Päänahka-kutina-colostrum-tulehdusten-ehkäisy

”Lapsuudestani lähtien olen saanut helposti virtsarakon tulehduksia. Näihin auttoi vain antibiootti. Kiitos ternimaitokapselin ja jauheen viimeisin virtsarakon tulehdus on ollut Brasiliassa vuonna 2015. Flunssaa en edes muista, milloin minulla on viimeksi ollut.”

Tilaa koko perheen hyvinvointiin Colostrum -tuotteet kätevästi w2w verkkokaupasta:

Tilaa Colostrum jauhe tästä    Tilaa Colostrum kapselit tästä    Tilaa perhepaketti tästä

Suositelemme