Artikkelit > Yrtti juomat, joita juomalla parannat terveyttäsi
Yrtti juomat, joita juomalla parannat terveyttäsi

Yrtti juomat, joita juomalla parannat terveyttäsi

Yrtti juomat, joita sinun tulee juoda parantaaksesi terveyttäsi

 

Hektiset aikataulut ja kiireinen elämä johtavat helposti epäsäännöllisiin ruokavalioihin ja huonoon ravitsemukseen, mikä puolestaan voi johtaa pitkäaikaisiin terveysongelmiin. Mehut, mehustaminen, yrtti uute juomien ja luomu mehujen juominen, on yksi tehokkaimmista ja yksinkertaisimmista tavoista varmistaa, että kehosi saa oikeanlaista ravintoa toimiakseen kunnolla. Selvitä, mikä Schoenenbergerin mehuista sopii sinulle parhaiten:

 

Schoenenbergerin yrttijuomat ja luomumehut kuten artisokka-, tomaatti-, nokkos- ja perunajuomat

 

Mäkikuisma luomu lääkekasvi juoma: Mäkikuisma on hyväksytty yrttivalmiste lievän masennuksen lievitykseen ja hoitoon. Se auttaa rentoutumiseen, tuo sisäistä rauhallisuutta ja parantaa keskittymiskykyä ja suorituskykyä.

Tylppäliuskaorapihlaja lääkekasvi juoma: Orapihlaja edistää verenkiertoa sydämeen ja sepelvaltimoihin, lisää sydämen suorituskykyä ilman sivuvaikutuksia ja suojaa sitä stressin seurauksilta.

 

Schoenenbergerin yrttijuomat ja luomumehut kuten orgaaninen persiljajuoma

 

Persilja luomu kasvijuoma: Persilja auttaa luuston kasvussa vaikuttamalla kalsiumin imeytymiseen. Se säätelee myös verensokeritasoja ja hoitaa verisuonten ja munuaisten terveyttä.

Karhunlaukka, villivalkosipuli, luomu kasvijuoma: Villivalkosipuli suojaa flunssalta ja auttaa alentamaan verenpainetta. Joidenkin tutkimusten mukaan karhunlaukka ehkäisee myös syöpää. Se vaikuttaa kolesterolitasoihin ja samalla suojaa sydäntä.

Artisokka luomu kasvijuoma: Artisokka edistää aineenvaihduntaa ja maksan toimintaa. Auttaa tukemaan ruoansulatusta, lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja vaikuttaa positiivisesti kolesterolitasoihin.

Voikukka luomu kasvijuoma: Voikukan karvasaineet eivät ainoastaan stimuloi ruoansulatusta, vaan auttavat myös estämään sappikivien muodostumista, edistävät kuona-aineiden poistumista kehon kudoksesta ja auttavat maksaa hajottamaan myrkkyjä.

Granaattiomena luomu hedelmäjuoma: Granaattiomena säätelee veren lipiditasoja, suojaa soluja, vähentää kehossa olevia tulehduksia ja suojaa myös aivojasi.

 

Schoenenbergerin yrttijuomat ja luomumehut kuten orgaaninen sellerimehu

 

Selleri luomu kasvijuoma: Selleri on luonnollinen puhdistaja. Se vaikuttaa maksan toimintaan poistamalla tehokkaasti sinne kertyneitä myrkkyjä. Se parantaa ruoansulatusta, hoitaa vatsaa ja tehostaa sydän- ja verisuonijärjestelmääsi pitäen aivot tuoreina.

Aloe vera luomu kasvijuoma: Aloe vera kasvijuoma auttaa saamaan kauniin ihon ja kireät sidekudokset, jotka voivat muodostua vain mangaanin avulla, jota aloe verassa on runsaasti.

Kaali luomu kasvijuoma: Orgaaninen kaalijuoma vahvistaa immuunijärjestelmääsi, luita ja tervettä ihoa. Se tunnetaan kuitenkin paremmin positiivisesta vaikutuksestaan ruoansulatusongelmiin ja reumaan.

Tomaatti luomu kasvijuoma: Orgaaninen tomaattijuoma auttaa kehoa vastustamaan tulehdusprosesseja, vahvistamaan maksaa, sydän- ja verisuonijärjestelmää ja säätelemään kolesterolitasoja.

Hapankaali luomu kasvijuoma: Hapankaali kasvijuoma kuuluu maitohapolla fermentoitujen eli hapatettujen ruokien ryhmään. Sen arvokkaat ainesosat varmistavat kaasuttoman ruuansulatuksen ja samalla vähentävät “myrkkyjä”, poistavat happamuutta ja puhdistavat koko kehoa.

 

Schoenenbergerin yrttijuomat ja luomumehut kuten orgaaninen seljanmarjamehu

 

Seljanmarja luomu kasvijuoma: Seljanmarja kasvijuoman diureettisen eli nestettä poistavan vaikutuksen ansiosta erityselimet huuhtoutuvat perusteellisesti ja tarjoavat näin nopeaa helpotusta kystiitistä tai muista munuais- ja virtsarakon ongelmista.

Punajuurikristalli: Punajuuri alentaa verenpainetta, lisää verenkiertoa, ehkäisee valtimo- ja sydänsairauksia, lisää suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista urheilussa ja fyysisessä työssä sekä auttaa keskittymään.

Omenaviini luomuetikka: Omenaviinietikka sopii ruokien ja salaattien maustamiseen, vihannesten, hedelmien, kalan ja lihan marinoimiseen ja säilyttämiseen. Sitä voidaan käyttää myös virvoitusjuomana päivän vilkkaalle alkamiselle tai vartalonhoidossa.

Tämä sanoinkuvaamattoman monipuolinen kauneusjuoma poistaa myrkkyjä, mikä johtaa puhtaampaan ihoon, vähentää selluliittia, edistää rasvanpolttoa ja tukee solutoimintoja. Vedellä laimennettuna se on täydellinen luonnollinen meikinpoistoaine, joka poistaa hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet iholta, ja sillä on anti-inflammatorinen ja antibakteerinen vaikutus päänahassa. Se torjuu hilsettä ja estää kutinaa.

Havupuu-uutejuoma: Havupuu-uutejuoma vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmää (tutkittu Helsingin ja Turun yliopistoissa), vaikuttaa positiivisesti kolesterolitasoon ja sillä on anti-inflammatorisia, tulehdusta estäviä, ominaisuuksia, mikä on erityisen hyödyllistä kroonisten tulehdussairauksien hoidossa.

 

w2w terveys ja hyvinvointi vatsa ja suolisto luontaistuotteetKlikkaa jompaan kumpaan alla olevista linkeistä

Back to blog