Refund policy

Tuotetakuu ja palautukset

w2w:llä on täysi tuotetakuu. Voit vaihtaa viallisen tuotteesi uuteen, virheettömään tuotteeseen.

Palautusohjeet

  • Sinulla on palautusoikeus 14 pv:n sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautetusta tuotteesta hyvitämme ainoastaan tuotteen hinnan, emme toimituskuluja (4,90 €). Mikäli alkuperäisen laskun loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 75 euroon, on w2w:llä oikeus veloittaa sinulta jälkikäteen toimituskulut 4,90 €.
  • Jos perut kaupan tai palautat tilatun tavaran, sinun on ilmoitettava w2w:lle soittaen tai tekstiviestillä 050 412 5882 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@w2w.fi. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai paketin palautus ei riitä.
  • Jotta voimme parantaa palveluamme, toivomme, että kerrot palauttaessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi sekä palautuksen syyn.
  • Emme korvaa huolimattomuudestasi johtuvia tuotevirheitä. Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen sinun vastuullasi on tarkistaa, että tuote on virheetön sekä huolehtia siitä, että käytät ja säilytät tuotteita asianmukaisesti.
  • Mikäli fyysinen tuote, kuten hiutalepuristin, idätysastia, krassisiivilä, tmv. tuote, on otettu käyttöön, niin hygienia- ja puhtaussyistä tuotteella ei ole enää palautusoikeutta.

Lähetä palautukset Postin kautta osoitteeseen

Asiakaspalautus 615778
Daikon Oy, w2w
Beckerintie 1
00410 Helsinki

Erimielisyystilanteet

Tilausta koskevissa erimielisyystilanteissa kuluttaja voi saattaa asian Kuluttajariita-lautakunnan ratkaistavaksi. Tällaisessa tilanteessa ota ensin yhteyttä Maistraatin kuluttajaneuvontaan. Ilman yhteydenottoa kuluttajaneuvontaan voi kuluttajariitalautakunta jättää asian käsittelemättä.