Shipping policy

w2w tuotteiden tilaaminen

  • Daikon Oy myy ja toimittaa w2w tuotteita Suomessa. Tilaukset voi tehdä w2w.fi sivulta, asiakaspalvelu@w2w.fi sähköpostin kautta tai puhelimitse 050 412 5882.
  • Tuotteillamme on eurohinta ja siihen sisältyy arvonlisävero (joko 14 % tai 24 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
  • Alle 18-vuotias ei voi tehdä tilausta itse, vaan huoltajan on tehtävä tilaus. w2w ei myy tuotteita jälleenmyyjille. Myymme tuotteita suoraan kuluttajille.

Tilausvahvistus ja maksaminen

Kun tilauksesi on kirjautunut meille, saat vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilaajatiedoissasi.

Sinulla on käytössäsi seuraavat maksuvaihtoehdot:

  • Paytrail

Kun teet tilauksen verkkokaupassamme, niin siellä on käytössä Paytrail, jossa voit valita maksuksi mobiilimaksun, verkkopankim, maksukortin tai laskun/osamaksun.

  • Lasku

Kun teet tilauksen puhelimitse asiakaspalvelunumerostamme 050 412 5882 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@w2w.fi, niin lähetämme sinulle laskun.

Perintätoimisto hoitaa w2w:n maksumuistutukset. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa. Perimme lainmukaista viivästyskorkoa maksamattomasta tilauksesta.

  • Postiennakko

Puhelinmyynnin tai asiakaspalvelun kautta tehdyt tilaukset toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen, jolloin on mahdollista maksaa noutaessa tilaus postiennakkona.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi nopeasti. Pakettisi on perillä 2-4 arkipäivän kuluessa.

Toimitustavat ja -maksut

Nouda pakettisi omasta Postista (Postipaketti). Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun pakettisi on noudettavissa Postista.

Jos teet monta tilausta samaan osoitteeseen muutaman päivän sisällä, pidätämme oikeuden yhdistää tilaamasi tuotteet samaan pakettiin.