Tilaus- ja toimitusehdot

w2w-tuotteiden tilaaminen

 • Daikon Oy myy ja toimittaa w2w-tuotteita Suomessa. Tilaukset voi tehdä w2w.fi -sivulta, asiakaspalvelu@w2w.fi sähköpostin kautta tai puhelimitse 010 239 4567.
 • Tuotteillamme on eurohinta ja siihen sisältyy arvonlisävero (joko 14 % tai 24 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
 • Alle 18-vuotias ei voi tehdä tilausta itse, vaan huoltajan on tehtävä tilaus. w2w ei myy tuotteita jälleenmyyjille. Myymme tuotteita suoraan kuluttajille.

Tilausvahvistus ja maksaminen

Kun tilauksesi on kirjautunut meille, saat vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilaajatiedoissasi.

Sinulla on käytössäsi seuraavat maksuvaihtoehdot:

 1. Postiennakko
  Puhelinmyynnin, asiakaspalvelun tai w2w.fi-sivujen kautta tehdyt tilauksesi toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen. Maksat noutaessasi tilauksen.
 2. Lasku
  Mikäli haluat tilauksellesi maksuaikaa, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: puh. 010 239 4567 tai sposti asiakaspalvelu@w2w.fi. Perintätoimisto hoitaa w2w:n maksumuistutukset. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa. Perimme lainmukaista viivästyskorkoa maksamattomasta tilauksesta.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi nopeasti. Pakettisi on perillä 2-4 arkipäivän kuluessa.

Toimitustavat ja -maksut

Nouda pakettisi omasta Postista (Postipaketti). Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun pakettisi on noudettavissa Postista.

Jos teet monta tilausta samaan osoitteeseen muutaman päivän sisällä, pidätämme oikeuden yhdistää tilaamasi tuotteet samaan pakettiin.

Tuotetakuu ja palautukset

w2w:llä on täysi tuotetakuu. Voit vaihtaa viallisen tuotteesi uuteen, virheettömään tuotteeseen.

Palautusohjeet:

 • Sinulla on palautusoikeus 14 pv:n sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautetusta tuotteesta hyvitämme ainoastaan tuotteen hinnan, emme toimituskuluja (4,90 €). Mikäli alkuperäisen laskun loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 75 euroon, on w2w:llä oikeus veloittaa sinulta jälkikäteen toimituskulut 4,90 €.
 • Jos perut kaupan tai palautat tilatun tavaran, sinun on ilmoitettava w2w:lle soittaen 010 239 4567 tai tekstiviestillä 050 412 5882 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@w2w.fi. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai paketin palautus ei riitä.
 • Jotta voimme parantaa palveluamme, toivomme, että kerrot palauttaessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostisi sekä palautuksen syyn.
 • Emme korvaa huolimattomuudestasi johtuvia tuotevirheitä. Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen sinun vastuullasi on tarkistaa, että tuote on virheetön sekä huolehtia siitä, että käytät ja säilytät tuotteita asianmukaisesti.

Lähetä palautukset Postin kautta osoitteeseen:

Asiakaspalautus 615778
Daikon Oy, w2w
Beckerintie 1
00410 Helsinki

Erimielisyystilanteet

Tilausta koskevissa erimielisyystilanteissa kuluttaja voi saattaa asian Kuluttajariita-lautakunnan ratkaistavaksi. Tällaisessa tilanteessa ota ensin yhteyttä Maistraatin kuluttajaneuvontaan. Ilman yhteydenottoa kuluttajaneuvontaan voi kuluttajariitalautakunta jättää asian käsittelemättä.

Tietosuoja

w2w kunnioittaa yksityisyyttäsi ja pyrkii aina suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme kaikessa toiminnassamme varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään varmimmalla mahdollisella tavalla. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.