Ale!

Puhdistamo Natural energy drink – Vihreä omena, 330 ml, 24-pack

54,96  41,99 

Energiajuomaa terveellisemmässä muodossa. Kepeän raikas maku syntyy aidoista marjoista ja luontaisista aromeista, vihreätee-, guarana- ja yerba mate -uutteet tarjoavat kofeiinin.

Puhdistamon Natural Energy Drink sopii erinomaisesti mihin tilanteeseen tahansa, kun tarvitset luonnollista voimaa! Parhaimmillaan kylmänä. Suositellaan päivittäiseen käyttöön max 3 tölkkiä päivässä.

energiajuoma-energy-drink-vihrea-omena-sokeriton
24 × Puhdistamo Natural energy drink - Vihreä omena, 330 ml
2,14 
Pantti_015
24 × Pantti
0,15 

Kuvaus

Vihreä omena – Natural Energy Drink – Ei mitään ylimääräistä – Luontaista energiaa ilman sokeria – Säilöntäaineeton – 24-pack

Puhdistamon Natural Energy Drink on uuden ajan energiajuoma, jonka kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Se virkistää ja auttaa keskittymään, kun haluat pysyä vireessä.

Olo on kirkas ja L-teaniinin ansiosta mieli pysyy terävänä tasaisesti ilman vireystilan vuoristorataa. Kokeile itse, tunnet kyllä eron. Jo yksi huikka muuttaa käsityksesi energiajuomista.

Ainesosat

Hiilihapotettu suodatettu vesi, omenahappo, luontainen vihreä omena -aromiuute, guaranauute, luontainen l-teaniini, makeutusaine (stevioliglykosidit), vihreätee -uute, yerba mate -uute.

Tuotesisältö

Pakkauskoko 330 ml. Ei lisättyä sokeria. Luonnollinen kofeiini. L-teaniini. Täysin sokeriton. Makeutettu huippulaatuisella stevia-uutteella.

Ravintoarvot / 100 ml: Energia 1 kcal – 3 kJ |Rasva 0 g – josta tyydyttynyttä 0 g | Hiilihydraatit 0 g – josta sokereita 0 g | Proteiini 0 g | Suola 0 g

Tuotesisältö

Pakkauskoko 330 ml. Ei lisättyä sokeria. Luonnollinen kofeiini. L-teaniini. Täysin sokeriton. Makeutettu huippulaatuisella stevia-uutteella.

Ravintoarvot / 100 ml: Energia 1 kcal - 3 kJ / Rasva 0 g - josta tyydyttynyttä 0 g / Hiilihydraatit 0 g - josta sokereita 0 g / Proteiini 0 g / Suola 0 g

Ainesosat

Hiilihapotettu suodatettu vesi, omenahappo, luontainen vihreä omena -aromiuute, guaranauute, luontainen l-teaniini, makeutusaine (stevioliglykosidit), vihreäteeuute, yerba mate -uute

Käyttöohje

Max. 3 tlk päivässä. Ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä kofeiiniherkille. Säilytys kuivassa. Avattuna jääkaapissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhdistamo Natural energy drink – Vihreä omena, 330 ml, 24-pack”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt