Schoenenberger Aloe vera luomumehu

10,90 

Aloe Vera luomumehu Schoenenberger®: ltä:
– terve sidekudos arvokkaan mangaanin ansiosta
– ilman säilöntäaineita, sokeria, alkoholia
– kontrolloidusta orgaanisesta viljelystä

Terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen,  monipuolinen ruokavalio ovat tärkeitä terveydellesi. 

Kuvaus

Aloe vera -luomumehu korkealaatuisena hyvinvointisi tueksi. Aloe veran kosteuttava, uudistava ja parantava voima on tunnettu kansanlääketieteessä jo tuhansia vuosia. Aloe vera Barbadensis Schoenenberger® Aloe Vera -luomumehua varten kasvatetaan orgaanisesti ihanteellisissa ilmasto-olosuhteissa. Aloe vera -lehdet korjataan käsin optimaalisena aikana, pestään, kuoritaan ja käsitellään välittömästi varovasti.

Schoenenberger® -tuotemerkin Aloe Vera -mehu sisältää runsaasti yli 200 erilaista luonnollista ainesosaa ja toissijaista kasviainetta. Se sisältää myös runsaasti mangaania, mikä takaa terveellisen sidekudoksen.

Ainesosat

Aloe Vera orgaaninen mehu, happamoitsija: sitruunahappo.

Ravintosisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 9 kJ (2 kcal) | Rasva 0,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,1 g | Hiilihydraatit 0,2 g, josta sokereita 0,2 g | Proteiini 0,1 g | Suola 0,02 g | Mangaani* 0,6 mg (30 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV) Foolihappo 50 μg (25 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). *Mangaani edistää normaalia sidekudoksen muodostamista.

Tuotesisältö

Ravintosisältö: 100 ml sisältää keskimäärin: Energia 9 kJ (2 kcal) | Rasva 0,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,1 g | Hiilihydraatit 0,2 g, josta sokereita 0,2 g | Proteiinia 0,1 g | Suola 0,02 g | Mangaani* 0,6 mg (30 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV) Foolihappo 50 μg (25 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). *Mangaani edistää normaalia sidekudoksen muodostamista.

Ainesosat

Aloe Vera orgaaninen mehu, happamoitsija: sitruunahappo.

Käyttöohje

Ota 25 ml (noin 2 rkl) kahdesti päivässä ennen ateriaa suoraa tai pienen kivennäisveden kanssa. Jos käytät aloe vera -mehua ensimmäistä kertaa, suosittelemme kaksinkertaistamaan määrän ensimmäisten 2–3 viikon ajan. Käyttö on rajoittamaton. Pitkän ajanjakson aikana otettu Aloe Vera -mehu avautuu täysin positiivisesti. Mehu voi muodostaa sedimentin seisten. Ravista pulloa ennen käyttöä. Säilytä avattu pullo viileässä paikassa ja käytä 1 viikon kuluessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Aloe vera luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-aloe-vera-luomumehu
Schoenenberger Aloe vera luomumehu
10,90