Schoenenberger Granaattiomenamehu

8,90 

Granaattiomena on todellinen superruoka monien terveyttä edistävien ominaisuuksiensa ansiosta. Tutkimukset osoittavat, että mehu voi jopa suojata aivoja.

Schoenenbergerin luonnollisen granaattiomenamehun polyfenolien pitoisuus keskimäärin 1,7 grammaa /100 millilitraa mehua!

Kuvaus

Granaattiomena sisältää lukemattomia siemeniä. Niitä ympäröi läpikuultava vaaleanpunaisesta syvänpunainen liha, jolle on tunnusomaista makea ja hapan maku. Punaisia ​​hedelmähelmiä käytetään yleensä antamaan jälkiruokille, riistaruokille ja salaateille eksoottinen maku. Granaattiomenalla on potentiaalisia terveysvaikutuksia verenkiertoelimistössä, maksan toiminnassa, sekä veren ja mahanesteen koostumukseen. Granaattiomena laskee haitallisen LDL-kolesterolin määrää ja estää verisuonten tukkeutumista. Se sisältää paljon antioksidantteja ja edistää solujen uusiutumista.

Ainesosat

Tuoreista orgaanisista granaattiomenista valmistettu mehu. Schoenenbergerin luonnostaan ​​puhdas granaattiomenamehu ei sisällä säilöntäaineita eikä alkoholia.

Ravintosisältö

100 ml sisältää: Energia 315 kJ / 74 kcal | Rasva <0,5 g, joista tyydyttyneitä rasvahappoja <0,1 g | Hiilihydraatit 18 g, josta sokeria 11 g | Proteiini <0,5 g | Suola <0,01 g. Sisältää 1,7% polyfenoleja.

Tuotesisältö

100 ml sisältää: Energia 315 kJ / 74 kcal | Rasvaa <0,5 g, joista tyydyttyneitä rasvahappoja <0,1 g | Hiilihydraatit 18 g, josta sokeria 11 g | Proteiini <0,5 g | Suola <0,01 g
Sisältää 1,7% polyfenoleja.

Ainesosat

Tuoreista orgaanisista granaattiomenista valmistettu mehu. Schoenenbergerin luonnostaan ​​puhdas granaattiomenamehu ei sisällä säilöntäaineita eikä alkoholia.

Käyttöohje

Juo 5 ml mehua 2-3 kertaa päivässä ennen ateriaa, sekoita teen tai hedelmämehuun joukkoon makusi mukaan.
Käytä mukana toimitettua mittakuppia. Älä ylitä suositeltua päivittäistä saantia. Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 3 viikon kuluessa. Tämä ravintolisä on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Granaattiomenamehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-granaattiomenamehu
Schoenenberger Granaattiomenamehu
8,90