Schoenenberger Hapankaali luomumehu

8,40 

Schoenenberger®-hapankaalimehu on valmistettu maitohappofermentointimenetelmällä keräkaalista. Se sisältää hapankaalin luonnollista maitohappoa miellyttävän 
juotavassa muodossa. Terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio ovat tärkeitä terveydellesi.  

Kuvaus

Hapankaali stimuloi aineenvaihduntaa ja edistää suoliston terveyttä. Hapankaali sisältää C-vitamiinia runsaasti. Schoenenberger®-hapankaalimehu on valmistettu maitohappofermentointimenetelmällä keräkaalista. Se sisältää hapankaalin luonnollista maitohappoa miellyttävän juotavassa muodossa. 

Ainesosat

Puristettu mehu maitohappo käsitellystä orgaanisesta kaalista, merisuola.

Ravintosisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 64 kJ (15 kcal) | Rasva 0,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,01 g | Hiilihydraatit 3 g, josta sokereita 2 g | Proteiini < 0,1 g | Suola 1 g | C- Vitamiini 12 mg (15 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). 100 ml sisältää keskimäärin D / L-maitohappoa: 0,7 g / 100 ml

Tuotesisältö

Ravintosisältö: 100 ml sisältää keskimäärin: Energia 64 kJ (15 kcal) | Rasva 0,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,01 g | Hiilihydraatit 3 g, josta sokereita 2 g | Proteiinia < 0,1 g | Suola 1 g | C- Vitamiini 12 mg (15 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). 100 ml sisältää keskimäärin D / L-maitohappoa: 0,7 g / 100 ml

Ainesosat

Puristettu mehu maitohappo käsitellystä orgaanisesta kaalista, merisuola.

Käyttöohje

Suositus: Juo 1 lasillinen (200 ml) päivittäin ennen ateriaa. Sopii myös salaattien ja muiden ruokien tarkentamiseen.

Käyttöohje: Ravista pulloa ennen käyttöä. Säilytä avattu pullo viileässä paikassa. Käytä 2 viikon kuluessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Hapankaali luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-hapankaali-luomumehu
Schoenenberger Hapankaali luomumehu
8,40