Schoenenberger Keräkaali luomumehu

5,90 

Schoenenberger keräkaalimehu on puhdasta puristettua mehua, joka on valmistettu tuoreesta, käymättömästä keräkaalista. Valmistettu ilman lisäaineita.

Terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio ovat tärkeitä terveydellesi.

Kuvaus

Keräkaali mehu on puhdasta puristettua mehua, joka on valmistettu tuoreesta, käymättömästä keräkaalista. Valmistettu ilman lisäaineita.

Keräkaali sisältää runsaasti C-vitamiinia ja kalsiumia sekä K1-vitamiinia. Kaali auttaa mm. ruoansulatusongelmissa ja keuhkojen sairauksissa. Kaalimehu on hyväksi aivojen toiminnalle.

Ainesosat

Tuore, käymätön keräkaali. Valmistettu ilman lisäaineita.

Ravintosisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 68 kJ (16 kcal) | Rasva 0,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,01 g | Hiilihydraatit 2,9 g, josta sokereita 2,9 g | Proteiini 0,7 g | Suola 0,07 g | Kalium 160 mg (8,0 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Tuotesisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 68 kJ (16 kcal) | Rasva 0,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,01 g | Hiilihydraatit 2,9 g, josta sokereita 2,9 g | Proteiinia 0,7 g | Suola 0,07 g | Kaliumia 160 mg (8,0 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Ainesosat

Tuore, käymätön keräkaali. Valmistettu ilman lisäaineita.

Käyttöohje

Juo 1 lasillinen (200 ml) päivittäin ennen ateriaa. Ravista pulloa ennen käyttöä. Säilytä avattu pullo viileässä paikassa. Käytä 2 viikon kuluessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Keräkaali luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-keräkaali-luomumehu
Schoenenberger Keräkaali luomumehu
5,90