Schoenenberger Mäkikuisma luomumehu

6,90 

Mäkikuisma kuuluu Suomessa lääkeluetteloon. Se on hyväksyttävä rohdosvalmiste alakuloisuuden ja lievän masennuksen lievityksessä ja hoidossa. Vaikuttavana aineena on monomaiinioksidaasi-entsyymi (MAO).

Kuvaus

Mäkikuisma lievittää masennusta ja alakuloisuutta. Sitä voidaan käyttää lievittämään myös univaikeuksia ja jännitystiloja. Mäkikuisma sopii hyvin mm. kaamosmasennukseen, ahdistukseen sekä erilaisiin muihin mielialanvaihteluihin. Mäkikuisma voi lievittää vaihdevuosioireita sekä PMS-oireita. Myös migreenin ja päänsäryn hoidossa mäkikuisma on hyvä vaihtoehto.

Ainesosat

Tuore mäkikuisma.

Ravintosisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 20 kJ (5 kcal) | Rasva < 0,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,01 g | Hiilihydraatit 1 g, josta sokereita 1 g | Proteiini < 0,5 g | Suola < 0,01 g. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Tuotesisältö

Ravintosisältö: 100 ml sisältää keskimäärin: Energia 20 kJ (5 kcal) | Rasva < 0,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,01 g | Hiilihydraatit 1 g, josta sokereita 1 g | Proteiinia < 0,5 g | Suola < 0,01 g. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Ainesosat

Tuore mäkikuisma.

Käyttöohje

Ravista pulloa ennen käyttöä.Käytä mittakuppia. Ota 5 ml 3 kertaa päivässä ennen ateriaa joko laimentamattomana tai laimennettuna kivennäisvedellä tai kasvi- tai hedelmämehulla.

Ei lasten ulottuville. Säilytä alle 25 ° C. Avattu pullo säilytettävä suljettuna jääkaapissa enintään 2 viikkoa.

Mäkikuisma-uute voi heikentää tiettyjen lääkkeiden tehokkuutta. Keskustele lääkärisi kanssa, jos käytät antikoagulantteja, kuten kumariinia, syklosporiinia tai suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Mäkikuisma luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-kuismat
Schoenenberger Mäkikuisma luomumehu
6,90