Schoenenberger Persilja luomumehu

8,40 

Persilja auttaa luiden kasvussa vaikuttamalla kalsiumin imeytymiseen. Persilja säätelee myös verensokeritasoja sekä hoitaa verisuonten ja munuaisten terveyttä. Persilja ennaltaehkäisee anemiaa ja uupumista sekä vahvistaa vastustuskykyä. Persilja on hyvä antioksidantti.

Kuvaus

Persilja – Schoenenberger Luonnollinen tuore kasvimehu Persilja (Bio) sopii hyvin osaksi terveellistä ruokavaliota. Persilja auttaa luiden kasvussa vaikuttamalla kalsiumin imeytymiseen. Persilja säätelee myös verensokeritasoja sekä hoitaa verisuonten ja munuaisten terveyttä. Persilja ennaltaehkäisee anemiaa ja uupumista sekä vahvistaa vastustuskykyä. Persilja on hyvä antioksidantti.

Terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio ovat tärkeitä terveydellesi.

Ainesosat

Puhdasta puristettua mehua tuoreesta persiljayrtistä.

Ravintosisältö

100 ml sisältää: Energia 34 kJ/8 kcal | Rasva < 0,5 g, tästä tyydyttyneitä rasvahappoja <0,1 g | Hiilihydraatit 1,5 g, josta sokereita 1,5 g | Proteiini 0,5 g | Suola 0,05 g. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Tuotesisältö

100 ml sisältää:
Energiaa 34 kJ/8 kcal, Rasvaa < 0,5 g, tästä tyydyttyneitä rasvahappoja <0,1 g, Hiilihydraatteja 1,5 g, josta sokereita 1,5 g, Proteiinia 0,5 g, Suolaa 0,05 g. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Ainesosat

Puhdasta puristettua mehua tuoreesta persiljayrtistä.

Käyttöohje

Juo 10 ml mehua kahdesti päivässä ennen ateriaa laimennettuna 6 kertaa nestemäärällä.
Älä ylitä suositeltua päivittäistä saantia. Käytä mukana toimitettua mittakuppia. Ravista pulloa ennen käyttöä! Varastointi: Avaamisen jälkeen sitä voidaan pitää suljettuna jääkaapissa enintään 2 viikkoa.

Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Persilja luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-persilja
Schoenenberger Persilja luomumehu
8,40