Schoenenberger Selleri luomumehu

7,90 

Selleri puhdistaa elimistöä. Se vaikuttaa maksan toimintaan puhdistamalla tehokkaasti sinne kerääntyneitä myrkkyjä. Sopii laihduttajan ruokavalioon.

Selleri sisältää monia terveellisiä mineraaleja, kuten kalium, kalsium, magnesium ja rauta.

Kuvaus

Selleri puhdistaa elimistöä. Se vaikuttaa maksan toimintaan puhdistamalla tehokkaasti sinne kerääntyneitä myrkkyjä. Sopii laihduttajan ruokavalioon.

Selleri sisältää erilaisia ​​vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Muun muassa K-vitamiinilla (luuta vahvistava vaikutus) ja C-vitamiinilla (vahva antioksidantti – anti-inflammatorinen vaikutus), joillakin B-vitamiineilla (tärkeä energia-aineenvaihdunnassa), beetakaroteenilla, joka sisältyy kehon A-vitamiini (vaikuttaa silmiin ja näköön) muuttuu. On myös kalsiumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kaliumia ja fosforia. Erityisesti sen magnesium- ja kaliumpitoisuuden yhdistelmä selleri mehussa voi olla vastuussa sen verenpainetta alentavasta vaikutuksesta, koska nämä kaksi mineraalia rentouttavat verisuonia.

Ainesosat

Tuore, puristettu selleri.

Ravintosisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 120 kJ (28 kcal) | Rasva 0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g | Hiilihydraatit 6,6 g, josta sokereita 1,4 g | Proteiini 0,4 g | Kalium 240 mg .

Tuotesisältö

Ravintosisältö: 100 ml sisältää keskimäärin: Energia 120 kJ (28 kcal) | Rasva 0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g | Hiilihydraatit 6,6 g, josta sokereita 1,4 g | Proteiinia 0,4 g | Kalium 240 mg .

Ainesosat

Tuore, puristettu selleri.

Käyttöohje

Juo 10 ml mehua 3-4 kertaa päivässä ennen ateriaa, laimennettuna 1:6 nestemäärällä. Juo paljon nestettä päivän aikana (teetä, kivennäisvettä).

Käytä mukana toimitettua mittakuppia. Ravista pulloa ennen käyttöä!
Älä ylitä suositeltua päivittäistä saantia. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.
Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 2 viikon kuluessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Selleri luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-selleri-luomumehu
Schoenenberger Selleri luomumehu
7,90