Schoenenberger Tomaatti luomumehu

4,90 

Schoenenberger-tomaattimehu sisältää täysin kypsien tomaattien mehua ja massaa. Voidaan käyttää monissa ruoissa ja maustaa halutulla tavalla. Mehun sisältämä kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio ovat tärkeitä terveydellesi.  

Kuvaus

Tomaatti sisältää paljon C- ja K-vitamiinia. Tomaatti auttaa ehkäisemään verenvuotoja. Tomaatilla on myös verta puhdistava vaikutus sekä ruoansulatusta aktivoiva kyky eli myönteinen vaikutus aineenvaihduntaprosessiin. Tomaattimehu on myös hyvä palautusjuoma.

Schoenenberger-tomaattimehu sisältää täysin kypsien tomaattien mehua ja massaa. Voidaan käyttää monissa ruoissa ja maustaa halutulla tavalla. Mehun sisältämä kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. 

Ainesosat

Orgaaninen tomaattimehu, orgaaninen sitruunamehutiiviste.

Ravintosisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 70 kJ (11 kcal) | Rasva 0,2 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,05 g | Hiilihydraatit 2,5 g, josta sokereita 2,5 g | Proteiini 1,0 g | Suola 0,02 g | Kupari 0,08 mg (7,5 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista. Lykopeenia 8,2 mg/100 ml.

Tuotesisältö

100 ml sisältää keskimäärin: Energia 70 kJ (11 kcal) | Rasva 0,2 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,05 g | Hiilihydraatit 2,5 g, josta sokereita 2,5 g | Proteiinia 1,0 g | Suola 0,02 g | Kupari 0,08 mg (7,5 % ravinteiden vertailuarvoista, NRV). Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista. Lykopeenia 8,2 mg/100 ml.

Ainesosat

Orgaaninen tomaattimehu, orgaaninen sitruunamehutiiviste.

Käyttöohje

Voidaan käyttää monissa ruoissa ja maustaa halutulla tavalla. Ravista pulloa ennen käyttöä. Säilytä avattu pullo viileässä paikassa. Käytä 2 viikon kuluessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Tomaatti luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-tomaatti-luomumehu
Schoenenberger Tomaatti luomumehu
4,90