Schoenenberger Tylppäliuskaorapihlaja luomumehu

7,90 

Tylppäliuskaorapihlaja tukee sydän- ja verisuonijärjestelmää. Se voi auttaa parantamaan sydämen hapenottokykyä.

Kuvaus

Tylppäliuskaorapihlaja – tuorekasvijuomassa kaikki aktiiviset ainesosat uutetaan varovasti kasvista. Ota 10 ml 2- 3 kertaa päivässä ennen ateriaa, laimentamattomana tai laimennettuna kivennäisvedellä tai kasvi- tai hedelmämehulla. 

Orapihlaja on hyvä antioksidantti, joka hoitaa myös lieviä sydänvaivoja ja univaikeuksia. Sitä voidaan käyttää myös virtsa- ja munuaisvaivojen hoidossa. Orapihlaja voi vaikuttaa veren rasva-arvoihin ja verenpaineeseen.

Ainesosat

Mehu tuoreista orgaanisista orapihlajan lehdistä ja kukista (Crataegus monogyna, Crataegus oxyacanthal) (70%), vesi, orgaaninen orapihlajanmarjamuussi.

Ravintosisältö

100 ml sisältää: Energia 17 kJ/4 kcal | Rasva <0,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja <0,1 g | Hiilihydraatit 0,5 g, joista sokereita 0,5 g | Proteiini 0,5 g | Suola <0,01 g | Tuoreita orapihlajan lehtiä ja kukkia 110 g. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Tuotesisältö

100 ml sisältää: Energiaa 17 kJ/4 kcal | Rasvaa <0,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja <0,1 g | Hiilihydraatteja 0,5 g, joista sokereita 0,5 g | Proteiinia 0,5 g | Suolaa <0,01 g | Tuoreita orapihlajan lehtiä ja kukkia 110 g. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luonnossa esiintyvästä natriumista.

Ainesosat

Mehu tuoreista orgaanisista orapihlajan lehdistä ja kukista (Crataegus monogyna, Crataegus oxyacanthal) (70%), vesi, orgaaninen orapihlajanmarjamuussi.

Käyttöohje

Ravista pulloa ennen käyttöä. Käytä mittakuppia. Ota 10 ml 2- 3 kertaa päivässä ennen ateriaa, laimentamattomana tai laimennettuna kivennäisvedellä tai kasvi- tai hedelmämehulla. Ei lasten ulottuville. Avaamisen jälkeen sitä voidaan pitää suljettuna jääkaapissa enintään 2 viikkoa.

Jos säännöllinen sydänlääkitys, keskusteltava aina lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Schoenenberger Tylppäliuskaorapihlaja luomumehu”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Schoenenberger-tylppäliuskaorapihlaja
Schoenenberger Tylppäliuskaorapihlaja luomumehu
7,90