Ilmanraikastin ja aromaterapia -paketti

314,00 

Onko sinulla kiireinen viikko ja tarvitset kipeästi rentouttavia tunteja? Airvenuella ja Colostrum tuoksuöljyillä voit luoda juuri tämän rentouttavan ilmapiirin. Valitse vain suosikkiväri ja -tuoksu ja kuuntele lempeästi kuplivan veden ääntä. Et ole koskaan vapautunut jokapäiväisestä stressistä niin nopeasti.

Luonnossa sade tekee ilmasta miellyttävän ja raikkaan. Sade yksinkertaisesti poistaa epäpuhtaudet ilmasta! Airvenue® -ilmanraikastimessa on käytetty samaa periaatetta. Saastunutta ilmaa imetään sisään, pöly, suspendoituneet hiukkaset eli leijuma ja lika sitoutuvat veteen ja puhdistettu ilma tulee taas ulos!

Puhdistettu huoneilma sisältää monia arvokkaita ternimaitomikromolekyylejä, jotka edesauttavat hengitysteiden ja keuhkojen sekä ihon hyvinvointia. Tämä nestemäinen colostrum on patentoitu prosessi.

Kuvaus

Airvenue® -ilmanraikastinta on erittäin helppo käyttää. Täytä lasiastia vain tarpeeksi vedellä, aseta ohjausyksikkö päälle ja se puhdistaa huoneilman itsestään.

Epäpuhdas ilma imetään sisään ja puhdistettu ilma tulee ulos

  • Puhdistaa huoneilman
  • Vähentää hajuja ja bakteereja
  • Palauttaa menetetyn kosteuden huoneilmaan, varsinkin lämmityskauden aikana
  • Ihanteellinen kotiin, jokaisessa huoneessa, toimistossa ja kaupassa

Raikas ja puhdas ilma on tärkein hyvä, jota ilman emme voi elää

  • Poikkeusellisen moninaisesti vaihtuvat värivalot
  • Suosikkivärin valinta
  • Erittäin helppo käyttö ja veden täyttö
  • Huoneilman aromatisointi päälle tai pois päältä niin kuin haluat

Hyödynnät Colostrumin (ternimaidon) terveydelle positiivisia ominaisuuksia kodissasi lisäämällä Colostrum tuoksuöljy -tippoja airvenue -ilmanraikastimen veteen. Colostrum (ternimaito) on hyödyllinen, kun se imeytyy ihon ja hengitysteiden läpi.

Huoneilmassa olevat allergeenit sitoutuvat ilmanraikastimen veteen ja puhdistettu poistoilma sisältää monia arvokkaita ternimaitomikromolekyylejä, jotka edesauttavat hengitysteiden ja keuhkojen sekä ihon hyvinvointia. Tämä nestemäinen colostrum on patentoitu prosessi.

Ternimaidossa on runsaasti proteiinia, hivenaineita, hiilihydraatteja ja mineraaleja.

Tuotesisältö

Ainesosat

Käyttöohje

ILMANRAIKASTIN

Virtakytkin: Käynnistä ilmanraikastin kevyesti virtakytkintä koskettaen. Paina uudelleen kytkintä ja laite sammuu.

Tehon säätö: Kosketa tehon säätöä useamman kerran ja nopeus muuttuu: hidas, keskinopea ja nopea.

LED valot: Kosketa LED-valo kuvaketta, jolloin LED-valot alkavat pyöriä sarjana, pysäytä haluamasi väri koskettamalla uudelleen ja kytke pois päältä painamalla kolmannen kerran.

Yötila: Aktivoi nukkumistoiminto koskettamalla tätä näppäintä. Tässä tilassa ilmakanava toimii alimmalla teholla, ja näyttö ja värin LEDit sammuvat automaattisesti noin viiden sekunnin kuluttua. Vain nukkumistoiminnon symboli palaa edelleen näytössä. Yötila poistetaan käytöstä koskettamalla toistuvasti tätä näppäintä tai aktivoidulla ajastimella.

Ajastin: Jos kosketat ajan symbolia, se alkaa vilkkua. Jos kosketat sitä uudelleen, ajastin voidaan asettaa; 1-9 tuntia. Ajastimen symboli vilkkuu laskurin aikana. Palauttamalla ajastimen arvoon 00:00, kytket ajan säätimen uudelleen pois päältä, ja ympäristön lämpötila näytetään.

COLOSTRUM TUOKSUÖLJYT

Lisäät Colostrum tuoksuöljy -tipat, 5-15 tippaa, airvenue -ilmanraikastimen veteen. Huoneilmassa olevat allergeenit sitoutuvat ilmanraikastimen veteen ja puhdistettu poistoilma sisältää monia arvokkaita ternimaitomikromolekyylejä, jotka edesauttavat hengitysteiden ja keuhkojen sekä ihon hyvinvointia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmanraikastin ja aromaterapia -paketti”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

airvenue ilmanraikastin ja colostrum tuoksuöljyt
Ilmanraikastin ja aromaterapia -paketti
314,00