Apua allergikoille

270,50 

Paketti siitepölyallergikoille (3 kk) sisältää Terni-COL Colostrumkapseleita 5 prk, Finn-Col Kleopatra hoitoshampoota 2 pll sekä Finn-Col Laktoferriini ihovoidetta 1 pll.

Kuvaus

Allergia tarkoittaa immuunijärjestelmän ylireagointia suojareaktiona keholle vieraita aineita vastaan. Tämä puolestaan ​​johtaa monenlaisiin vaivoihin, kuten silmien kutiamiseen, nenävuotoihin, hengitysvaikeuksiin, ihottumaan, päänsärkyyn ja väsymykseen. Ihmiset ovat allergisia monille erilaisille aineille. Siitepöly on edelleen numero yksi allergian laukaisijana. Myös eläinpölyt, pölypunkit, lääkkeet ja elintarvikkeet voivat myös aiheuttaa tällaisen immuunijärjestelmän ylikuormituksen.

Kokosimme erityisen paketin allergia oireista kärsiville: TerniCOL Colostrum kapseli extra laktoferriini*, Kleopatra hoitoshampoo ja Laktoferriini ihovoide.

Allergia-oireisiin-helpotusta-colostrum-tuotteista

Jos haluat suojautua allergisilta reaktioilta tai haluat saada ylireagoivan immuunijärjestelmän takaisin luonnolliseen tasapainoon, tämä paketti on juuri sinulle sopiva! Tarpeistasi riippuen voit käyttää näitä tuotteita kuurinomaisesti tai jatkuvassa käytössä säästötilauksena.

*Tuote on ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.

Tuotesisältö

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Ainesosat

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Käyttöohje

Terni-COL Colostrum kapseli: 2 kapselia suuren vesilasin kanssa 20 minuuttia ennen aamiaista. Jos sinulla on vaikeuksia kapselien nielemisessä, avaa ne ja ripottele sisältö kylmään ruokaan. Sopii yli 18-vuotiaille aikuisille. Lapsille pienempi annos kapseli avattuna.

Hoitoshampoo: 5 ml hiusten pesun yhteydessä. Hierotaan kostutettuihin hiuksiin ja vaahdotetaan kevyesti. Huuhdellaan huolellisesti.

Laktoferriini ihovoide: levitetään pieni määrä hoidettavalle alueelle. Toistetaan tarvittaessa useamman päivän ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apua allergikoille”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt