Hiusten ja päänahan hoito

270,50 

Hiuksien ja päänahan hoitopaketti (3 kk) sisältää Terni-COL Colostrum kapseli 5 prk, Laktoferriini ihovoide 1 pll ja Kleopatra hoitoshampoo 2 pll. Kapselit sisäisesti sekä voide ja shampoo ulkoisesti. 

Kuvaus

Hiukset-ja-päänahka-kuntoon-colostrumilla

Hiusten ja päänahan hoitoon sopivat colostrum-tuotteet hoitavat herkkääkin päänahkaa hellästi.

Hiuksien ja päänahan hoitopaketti sisältää tuotteet hiustesi ja päänahkasi hellään hoitoon sekä ulkoisesti että sisäisesti.

*Tuote on ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotesisältö

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Ainesosat

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Käyttöohje

Terni-COL Colostrum kapseli: 2 kapselia suuren vesilasin kanssa 20 minuuttia ennen aamiaista. Jos sinulla on vaikeuksia kapselien nielemisessä, avaa ne ja ripottele sisältö kylmään ruokaan. Sopii yli 18-vuotiaille aikuisille. Lapsille pienempi annos kapseli avattuna.

Hoitoshampoo: 5 ml hiusten pesun yhteydessä. Hierotaan kostutettuihin hiuksiin ja vaahdotetaan kevyesti. Huuhdellaan huolellisesti.

Laktoferriini ihovoide: levitetään pieni määrä hoidettavalle alueelle. Toistetaan tarvittaessa useamman päivän ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiusten ja päänahan hoito”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt