Ihon hoito

219,00 

Ihonhoitopaketti (3 kk) sisältää Finn-Col 100 % koko perheen Colostrum jauhetta 5 prk ja Laktoferriini ihovoidetta 2 pll.

Kuvaus

Ihonhoito-colostrum-laktoferriini

Ihon hoito kuuluu jokaiselle. Kokosimme erityisen ihonhoitopaketin, joka sisältää tuotteet ihosi hyvinvointiin ja hoitoon.

Voit kysyä asiantuntijaltamme tarkemmat ohjeet juuri sinun iho-ongelmaasi parhaimman tuloksen saamiseksi.

*Tuote on ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotesisältö

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Ainesosat

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Käyttöohje

Colostrum jauhe: sisäisesti max annostus 6 annosmittaa/pv. 2 annosmittaa/krt x 3 krt/pv = 6 annosmittaa/pv.

Colostrum jauhe: ulkoisesti kasvonaamio 2 krt/vko = 8 krt/kk. Sekoita n. 1 teelusikallinen (5 ml) ihovoidetta ja n. 2 annosmitallista Colostrum jauhetta. Sekoita sileäksi seokseksi. Laita kasvoille ja anna sen vaikuttaa, kunnes iho on kuiva (n. 15 min). Huuhtele kasvosi haalealla vedellä. Naamio on syväpuhdistava, pehmentävä ja sillä on antiseptinen vaikutus.

Ihovoide: Pumppaa pieni määrä ihovoidetta sormenpäähäsi ja levitä sitä varovasti esim. kasvojesi päivittäiseen hoitoon. Voide soveltuu koko vartalolle. Voit käyttää voidetta myös ns. hätävoiteena esim. palovammoihin, hyönteisten puremiin, hiertymiin ja haavoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihon hoito”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt