Dr. Metz Minaktiv, emäksiset kasvimineraalit

13,90 

Minactiv® on hyvä kalsium-lähde kaikille, jotka eivät siedä tai eivät pidä maitotuotteista. Minactivin sinkki, magnesium ja mangaani tukevat myös luun aineenvaihduntaa. Sinkki edistää normaalia happo-emäs-aineenvaihduntaa ja auttaa siten torjumaan kudosten liiallista happamoitumista. Minactiv tukee runsaasti rautaa sisältävää ruokavaliota jopa kasvissyöjille.

Kuvaus

Kasvimineraalijauhe Minactiv ® on erittäin hyvä kalsiumin lähde.

Tärkeiden mineraalien luonnollinen saanti tapahtuu aineen biologisen kierron kautta maaperä – kasvi (eläin) – ihminen. Kasveilla on tässä ratkaiseva rooli. Vain ne pystyvät imemään huonosti liukenevat ja epäorgaaniset mineraalit maaperästä juuriensa kautta. Aurinkoenergian (fotosynteesi) avulla ne muuttavat tämän orgaanisiksi mineraali-proteiiniyhdisteiksi.

Mineraalit, kuten magnesium ja rauta, ovat ”stressiä estäviä mineraaleja” ja tukevat keskittymistä ja suorituskykyä. Magnesiumilla on rentouttava vaikutus lihaksiin. Magnesiumin puute on erityisen havaittavissa kouristusten yhteydessä. Minactiv® sisältää runsaasti magnesiumia ja on siksi ihanteellinen rasittuneiden lihasten elvyttämiseen. Magnesium tukee myös normaalia sydämen lihasten toimintaa. Sinkki ja rauta tukevat aktiivisesti immuunijärjestelmäämme.

Ainesosat

Minactiv® on valmistettu erityisistä mineraalipitoisista seesaminsiemenistä.

Ravintosisältö

100 g sisältää: Kalsium 1900 mg | Magnesium 660 mg | Rauta 14,5 mg | Sinkki 11 mg | Mangaani 3,2 mg | Seleeni 28 μg.

20 g Minactivia sisältää: Kalsiumia 380 mg | Magnesiumia 132 mg | Rautaa 2,9 mg | Sinkkiä 2,2 mg | Mangaania 0,6 mg | Seleeniä 5,6 μg.

Suositeltu päiväannos sisältää: Kalsiumia 47 %, Magnesiumia 35 %, Rautaa 21 %, Sinkkiä 22 %, Mangaania 32 %, Seleeniä 10 % päivittäisestä tarpeesta.

Tuotesisältö

100 g Minactivia sisältää:
Kalsiumia 1900 mg, Magnesiumia 660 mg, Rautaa 14,5 mg, Sinkkiä 11 mg, Mangaania 3,2 mg, Seleeniä 28 μg.

20 g Minactivia sisältää:
Kalsiumia 380 mg, Magnesiumia 132 mg, Rautaa 2,9 mg, Sinkkiä 2,2 mg, Mangaania 0,6 mg, Seleeniä 5,6 μg.

Suositeltu päiväannos sisältää:
Kalsiumia 47 %, Magnesiumia 35 %, Rautaa 21 %, Sinkkiä 22 %, Mangaania 32 %, Seleeniä 10 % päivittäisestä tarpeesta.

Ainesosat

Minactiv® on valmistettu erityisistä mineraalipitoisista seesaminsiemenistä.

Käyttöohje

Sekoita 4 teelusikallista Minactiv®-valmistetta päivittäin mysli-, jogurtti-, kvarkki- tai hedelmäruokiin tai juo se mehujen tai veden kanssa. Voit ottaa Minactiv®-valmistetta milloin tahansa päivästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr. Metz Minaktiv, emäksiset kasvimineraalit”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Dr-Metz-Minaktiv-emäksiset-kasvimineraalit
Dr. Metz Minaktiv, emäksiset kasvimineraalit
13,90