Dr. Metz ProMend aktiv, apu ruoansulatukseen

13,40 

Tue ruoansulatusta luonnonkuiduilla! Ravintokuitu on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Ohran arvokkaat liukenemattomat kuidut ovat erityisen sopivia säännölliseen ruoansulatuksen tukemiseen.

Kuvaus

Ruokavaliossamme on usein vähän kuitua. Riittävä saanti on hyvin tärkeää hyvinvoinnillemme. Ravitsemusasiantuntijat suosittelevat vähintään 30 g: n kulutusta päivittäin, mieluiten ruoan kanssa. Ohrajyväkuitu tukee suoliston toimintaa, auttamalla lisäämään ulosteen määrää.

Ainesosat

Tigernut-jauhot (51%), esi-idätetyn, jauhetun ohran komponentit (25%),  esi-idätetyt, jauhetut speltti-vehnän ainesosat (24%). Saattaa sisältää pieniä määriä seesamia.

Ravintosisältö

100 g sisältää: Energia 1582 kJ / 379 kcal | Rasva 14 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,5 g | Hiilihydraatit 44 g, josta sokereita 14 g | Ravintokuitu 24 g (Ohrajyväkuitu 7 g) | Proteiini 8,4 g |Suola 0,02 g | Magnesium 76 mg (20 % suos. määrästä)

Reseptivinkki: Miellyttävä puuro aamiaiseksi 

Keitä ProMend aktiv® kahdesti vesimäärällä ja anna sen turvota muutaman minuutin ajan. Mausta kanelilla. Se maistuu hyvältä ja on erityisen hyvää aamulla! 

Tuotesisältö

100 g ProMend aktivia sisältää:
Energiaa 1582 kJ / 379 kcal, Rasvaa 14 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,5 g; Hiilihydraatteja 44 g, josta sokereita 14 g; Ravintokuitua 24 g (Ohrajyväkuitu 7 g), Proteiinia 8,4 g ja Suolaa 0,02 g, Magnesiumia 76 mg (20 % suos. määrästä)

Ainesosat

Tigernut-jauhot (51%), jauhetun ohran komponentit (25%), jauhetut speltti-vehnän ainesosat (24%). Saattaa sisältää pieniä määriä seesamia.

Käyttöohje

Sekoita 2-3 ruokalusikallista päivittäin ProMend aktiv® jogurttiin, mysliin tai mehun joukkoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr. Metz ProMend aktiv, apu ruoansulatukseen”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Dr-Metz-ProMed-aktiv-luonnollinen-ruoansulatuksen-apu
Dr. Metz ProMend aktiv, apu ruoansulatukseen
13,40