Tutustumispaketti

130,90 

Tutustumispaketti sisältää Terni-COL Colostrum kapseli 1 prk, Finn-Col Colostrum jauhe 1 prk, Laktoferriini ihovoide 1 pll, Kleopatra hoitoshampoo 1 pll ja Yötönyö energiauutejuoma 1 pkt.

Varasto loppu

Kuvaus

Tutustumispaketti sisältää jokaista tuotetta yhden myyntipakkauksen: TerniCOL Colostrum kapseli extra laktoferriini*, Finn-Col kokoperheen 100 % Colostrum jauhe*, Finn-Col Laktoferriini ihovoide, Finn-Col Kleopatra hoitoshampoo ja Yötönyö luontainen energiauutejuoma*. Kokeile ja tutustu. Lisätilauksena voit tilata tuotteita sekä yksittäin että erilaisina paketteina. Lue asiakaskokemuksiamme tuotteiden käyttäjiltä tästä.

*Tuote on ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotesisältö

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Ainesosat

Katso lisätiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Käyttöohje

Terni-COL Colostrum kapseli: 2 kapselia suuren vesilasin kanssa 20 minuuttia ennen aamiaista. Jos sinulla on vaikeuksia kapselien nielemisessä, avaa ne ja ripottele sisältö kylmään ruokaan. Sopii yli 18-vuotiaille aikuisille. Lapsille pienempi annos kapseli avattuna.

Finn-Col Colostrum jauhe: 2 mittalusikkaa päivittäin suoraan suuhun, veteen sekoitettuna tai kylmän ruoan kanssa, esim. smoothieen tai jogurttiin sekoitettuna.

Laktoferriini ihovoide: levitetään pieni määrä hoidettavalle alueelle. Toistetaan tarvittaessa useamman päivän ajan. Voidaan käyttää myös päivittäiseen ihonhoitoon päivä- ja yövoiteena kasvoille ja koko vartalolle.

Hoitoshampoo: 5 ml hiusten pesun yhteydessä. Hierotaan kostutettuihin hiuksiin ja vaahdotetaan kevyesti. Huuhdellaan huolellisesti.

Yötönyö energiauutejuoma: Suositellaan 1 annos, 50 ml:n pullo, päivässä. Ravista ennen käyttöä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tutustumispaketti”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt