Airvenue

275,00 

Airvenue-ilmanraikastimessa yhdistyy tekninen täydellisyys ja toiminnallisuus helppokäyttöisyyden ja tyylikkään muotoilun kanssa. Tuote on saanut terveyttä edistävän laitteen sertifikaatin.

Kuvaus

Airvenue -ilmanraikastimessa yhdistyy tekninen täydellisyys ja toiminnallisuus helppokäyttöisyyden ja tyylikkään muotoilun kanssa. Tuote on saanut terveyttä edistävän laitteen sertifikaatin.

Puhdistat, ionisoit ja raikastat huoneilman, tuoksutat eucalyptuksella, teet suolahoitoa, luot tunnelmaa valoilla, ajastat airvenuen päälle tai pois päältä.

Tuotekuvaus

Pohjaosa irroitettava, kuminen | Aallotettu pohja | Sähköjohdon pidin | Astianpesukoneen kestävä | Irroitettava rengas puhdistusta varten | Korkealaatuinen 3M- folio/B.S.H. toimittaja | Vaihtuva väri voidaan pysäyttää | Korkeatasoista laboratoriolasia | Valmistettu Saksassa.

Tuotesisältö

Pohjaosa irroitettava, kuminen | Aallotettu pohja | Sähköjohdon pidin | Astianpesukoneen kestävä | Irroitettava rengas puhdistusta varten | Korkealaatuinen 3M- folio/B.S.H. toimittaja | Vaihtuva väri voidaan pysäyttää | Korkeatasoista laboratoriolasia, valmistettu Saksassa.

Ainesosat

Käyttöohje

VIRTAKYTKIN:
Käynnistä ilmanraikastin kevyesti virtakytkinta koskettaen. Paina uudelleen kytkintä ja laite sammuu.

TEHON SÄÄTÖ:
Kosketa tehon säätöä useamman kerran ja nopeus muuttuu: hidas, keskinopea ja nopea.

LED VALOT:
Kosketa LED-valo kuvaketta, jolloin LED-valot alkavat pyöriä sarjana, pysäytä haluamasi väri koskettamalla uudelleen ja kytke pois päältä painamalla kolmannen kerran.

YÖTILA:
Kosketa tätä kuvaketta ja aktivoit unitoiminnon. Airvenue käy hiljaisimmalla teholla. Näyttö ja LED-valot sammuvat automaattisesti 5 s päästä. Ainoastaan yötilan kuvake on aktiivinen. Kytke yötila pois päältä painamalla kuvaketta uudelleen tai aktiiviajan päätyttyä.

AJASTIN:
Ajastin kuvake välkkyy, kun kosketat. Aseta ajastin koskettamalla sitä uudelleen (1 - 9 h). Ajastin kuvake välkkyy sen aikaa, kun asetat tunteja. Asettamalla ajastin tilaan 00:00, saat kytkettyä ajastimen pois päältä ja huonetilan lämpötila tule näkyviin.

VEDEN VAIHTO:
Vältät veden bakterioitumisen vaihtamalla sen riittävän usein (päivittäin). Taudinaiheuttajat lisääntyvät nopeammin korkeammassa huoneen lämpötilassa. Irroita sähköjohto vedenvaihdon yhteydessä.

PUHDISTAMINEN:
1. Sammuta AIRVENUE ja kytke virtajohto pois päältä
2. Poista käyttöyksikkö lasin päältä
3. Tyhjennä lasissa oleva vesi ja pyyhi mikrokuituliinalla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Airvenue”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Airvenue-ilmanraikastin. Puhdistat, ionisoit ja raikastat huoneilman, tuoksutat eucalyptuksella, teet suolahoitoa, luot tunnelmaa valoilla, ajastat airvenuen päälle tai pois päältä.
Airvenue
275,00