Ekopesupallo

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

29,90 

Ekopesupallo pyykin pesuun ilman kemikaaleja. Sopii kaikille pesukoneille kotitalouskäytössä. Pese valkoinen ja tumma pyykki erikseen.

 

 

Kuvaus

Ekopesupallo keraamisilla rakeilla

 • Puhdistaa vaatteet ilman valkaisuainetta, huuhtelu- ja pesuainetta
 • Radikaalisti halvempaa kuin perinteiset pesuaineet
 • Säilyttää pyykkien elastisuuden
 • Poistaa homeen, bakteerit ja hajut
 • Soveltuu allergikoille
 • Sopii jokaiseen pesukoneeseen

Tämä tuote ei ole lasten tai eläinten lelu. Elinikä jopa 1 000 pesua tai 3 vuotta. Muovisen pesupallon uuden sukupolven keraamiset rakeet muuttavat veden emäksiseksi, jolloin tekstiilin ja lian välinen sidos katkeaa. Rakeet sisältävät luonnon mineraaleja.

Tuotesisältö

Tämä tuote ei ole lasten tai eläinten lelu. Elinikä jopa 1 000 pesua tai 3 vuotta.

Ainesosat

Muovisen pesupallon uuden sukupolven keraamiset rakeet muuttavat veden emäksiseksi, jolloin tekstiilin ja lian välinen sidos katkeaa. Rakeet sisältävät luonnon mineraaleja. 

Käyttöohje

Laita likainen pyykki pesukoneeseen ja aseta pesupallo pyykkien päälle pesurumpuun. Et tarvitse lisäpesuaineita. Esikäsittele tarvittaessa itsepintaiset tahrat tahranpoistoaineella.

Noudata pesumerkintöjä ja pesuohjeita lämpötilan suhteen. Alle 3 kg tarvitset 1 pesupallon. Yli 3 kg tarvitset 2 pesupalloa.

Anna pesupallon kuivua hyvin pesun jälkeen. Puhdista pallo kuukausittain. Anna kuivua vapaassa tilassa. Säilytä kuivana!

1 arvio tuotteelle Ekopesupallo

 1. 5 viidestä

  Päivi Priuska

  Testasin ekopesupalloa jääkiekkoilijan lämmittelyvaatteisiin. Normipesuaine ei välttämättä ota hienhajua kokonaan pois, mutta tämä pesupallo vei. Raikasta pyykkiä tuli!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Ekopesupallolla-säästät-ja-peset-myös-allergisen-pyykin
Ekopesupallo
29,90