LaatuPuhtaus Z-Vesi

9,90 

Z-Vesi on markkinoiden ainoa kemikaaliton tuote, joka irroittaa rasvaa ja likaa tehokkaasti. Puhdistusvaikutus alkaa välittömästi. Tuotteen käsittely on turvallista eikä siitä vapaudu haitallisia sumutehöyryjä. Voidaan käyttää tiivisteenä tai laimennettuna veteen 1 % seoksena, jolloin liuoksen pH arvo on n. 10. Esim. 1 dl 10 litraan vettä. Täydellinen tuote kaikkeen puhdistukseen!

Kuvaus

Z-Vesi soveltuu kaikkeen päivittäiseen siivoukseen. Z-Vesi on puhdistukseen suunniteltu emäksinen vesi, jonka teho perustuu japanilaiseen teknologiaan. Tuote sopii käytettäväksi esimerkiksi kotitalouksissa, toimistoissa, sairaaloissa, kouluissa ja tiloissa, joissa käsitellään elintarvikkeita.

Z-Vesi on markkinoiden ainoa kemikaaliton tuote, joka irroittaa rasvaa ja likaa tehokkaasti. Puhdistusvaikutus alkaa välittömästi. Tuotteen käsittely on turvallista eikä siitä vapaudu haitallisia sumutehöyryjä.

Tuotetiedot

Vesi 99,83 % | Kaliumhydroksidi 0,17 %. Tiivisteen pH 12,5. Käyttöliuoksen pH n. 10. Biologisesti hajoava.

Käyttökohteet

WC, kaakelit, peilit, ikkunat, tekstiilit, muovi, puu- ja maalatut pinnat, ruostumaton teräs.

Tuotesisältö

Ainesosat

Käyttöohje

Voidaan käyttää tiivisteenä tai laimennettuna veteen 1 % seoksena, jolloin liuoksen pH arvo on n. 10. Esim. 1 dl 10 litraan vettä. Säilyy laimentamattomana suljetussa pakkauksessa 2 vuotta. Veteen laimennetulla liuoksella säilyvyys on n. 4 h. Puhdistettuun veteen laimennettuna säilyvyys on 2 vuotta. Ei saa jäätyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LaatuPuhtaus Z-Vesi”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

LaatuPuhtaus-Z-vesi-1l-ionisoitu-emäksinen-vesi-puhdas-vesi-kemikaaliton-puhdistusaine
LaatuPuhtaus Z-Vesi
9,90