Puhdistamo Kookosöljy, 500 ml

7,90 

Puhdistamon luomukookosöljy on raikkaan makuinen. Se on valmistettu mekaanisesti kylmäpuristamalla siten, että kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet ja aromit säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisältää jopa yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja.

Kuvaus

Kookosöljy on hyvin monipuolinen öljy, joka sopii normaalin rasvan tapaan ruuanlaittoon ja leivontaan. Kookosöljyä voi lisätä vaikkapa rasvakahviin tai smoothien sekaan. Kookosöljy soveltuu erinomaisesti myös ihonhoitoon koko keholle. Esimerkiksi atooppisessa ihottumassa kookosöljy rauhoittaa kutinaa ja kosteuttaa ihoa.

Ainesosat

Kylmäpuristettu luomu kookosöljy.

Ravintosisältö

100 ml sisältää: Energia 900 kcal – 3702 kJ | Rasva 100 g – josta tyydyttynyttä 90,4 g | Hiilihydraatit 0 g – josta sokereita 0 g | Proteiini 0,1 g | Suola 0,03 g

Tuotesisältö

Kylmäpuristettu luomu kookosöljy.
Ravintoarvo 100 ml: Energia 900 kcal - 3702 kJ / Rasva 100 g - josta tyydyttynyttä 90,4 g / Hiilihydraatit 0 g - josta sokereita 0 g / Proteiini 0,1 g / Suola 0,03 g

Ainesosat

Luomu kookosöljy.

Käyttöohje

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Kookosöljyn saa parhaiten juoksevaksi, kun purkin laittaa lämpimään vesihauteeseen ja se palautuu takaisin kiinteään muotoon alle 25 asteen lämpötilassa. Tuote pysyy täysin käyttökelpoisena, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhdistamo Kookosöljy, 500 ml”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

puhdistamo-kookosoljy-luomu-neitsytkookosoljy
Puhdistamo Kookosöljy, 500 ml
7,90