Puhdistamo Oliiviöljy, 500 ml

9,90 

Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle. Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on sydämen asia ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.

Kuvaus

Kreetalaiset Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

Ainesosat

Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit.

Ravintosisältö

100 ml sisältää: Energia 3404 kJ – 828 kcal | Rasva 92 g – josta tyydyttynyttä 13 g / josta kertatyydyttymättömät rasvat 73 g / josta monityydyttymättömät rasvat 6 g | Hiilihydraatit 0 g – josta sokereita 0 g | Proteiini 0 g | Suola 0 g

Tuotesisältö

Ravintoarvo 100 ml: Energia 3404 kJ - 828 kcal / Rasva 92 g - josta tyydyttynyttä 13 g - josta kertatyydyttymättömät rasvat 73 g - josta monityydyttymättömät rasvat 6 g / Hiilihydraatit 0 g - josta sokereita 0 g / Proteiini 0 g / Suola 0 g

Ainesosat

Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy.

Käyttöohje

Sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhdistamo Oliiviöljy, 500 ml”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

etra-neitsyt-oliiviöljy-Puhdistamo-500 ml
Puhdistamo Oliiviöljy, 500 ml
9,90