Puhdistamo Super D-vitamiini, 60 kaps.

11,90 

Superlaadukas rasvakoostumus: luonnollinen kalaöljy, EPA- ja DHA-rasvahappoja. Erinomainen imeytyvyys. Täyteaineeton.

Kuvaus

Puhdistamo Super D-vitamiini on ainutlaatuinen ja vahva 100ug D3-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia. Pehmytkapseli on turskanmaksaöljypohjainen täydennettynä lampaanvillan lanoliiniperäisellä kolekalsiferolilla. Super D-vitamiinilla on myös erittäin korkealuokkainen rasvahappokoostumus: luonnollinen kalaöljy, EPA- ja DHA-rasvahappoja.

Puhdistamon kapselituotteille ominaisesti, tuote imeytyy erinomaisesti ja on tietysti täyteaineeton! Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Turskanmaksaöljy, kapseli: (gelatiini (nauta), glyseroli, vesi), kolekalsiferoli, E-vitamiini (alfatokoferoli). Vahva 100ug D3-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia.

Tuotesisältö

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli päivässä sisältää: D3-vitamiini 100 μg – 4000 IU – 2000%* | RE A-vitamiini 151 μg – 18%* | E-vitamiini 0,7 mg – 5%* | EPA 35 mg | DHA 45 mg. *Päivittäisestä saantisuosituksesta

Tuotesisältö

Vahva 100ug D3-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia.

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli päivässä sisältää: D3-vitamiini 100 μg - 4000 IU - 2000%* / RE A-vitamiini 151 μg - 18%* / E-vitamiini 0,7 mg - 5%* / EPA 35 mg / DHA 45 mg
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat

Turskanmaksaöljy, kapseli: (gelatiini (nauta), glyseroli, vesi), kolekalsiferoli, E-vitamiini (alfatokoferoli)

Käyttöohje

1 kapseli päivässä. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Huom! Raskaana olevia suositellaan välttämään A-vitamiiniaravintolisissä, sillä sikiö on herkkä A-vitamiinin liikasaannille. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhdistamo Super D-vitamiini, 60 kaps.”

Saatat myös pitää...

Asiakaskokemuksia

Luisan herkkää ihoa hoidetaan Laktoferriini-ihovoiteella

Tyttärelläni Luisalla on erittäin herkkä iho. Kun hän on syönyt esim. tomaattia, niin usein suun ympärillä oleva iho on rikkoutunut. Tuntuu kuin iho palaisi – ja Luisa on itkenyt. Tämän laktoferriini-ihovoiteen ansiosta hänellä ei ole enää ongelmia.
Asiakaskokemuksia

Verena sai helpotusta tulehduskierteeseen ja päänahan ongelmiin

Ensimmäinen Colostrum tuote, johon tutustuin, oli Kleopatra hoitoshampoo. Tämä paransi välittömästi päänahan iho-ongelman. Kokeilin heti toisia tuotteita. Colostrum kapseli ja jauhe vapauttivat minut toisesta ongelmasta.
Asiakaskokemuksia

Vilma sai syöpähoitojen aiheuttamaan kutinaan apua Laktoferriini-ihovoiteesta

Imusolmukesyövän sytostaattihoitojen johdosta päänahan ja varpaiden kutina on ollut aivan sietämätöntä. Olin hankkinut Laktoferriini-ihovoidetta aikaisemmin ja päätin nyt kokeilla sitä. Sain välittömän avun – kutinat loppuivat.
Asiakaskokemuksia

Riinan koiran tassut paranivat Laktoferriini-ihovoiteella

Koirani kärsivät joka vuosi Suomen talvesta – märästä, kurasta, suolatuista asfalttiteistä ja kylmästä. Pahimmillaan tassut olivat aivan halkeilleet, kuivat korput. Laktoferriini-ihovoiteen avulla tassut ovat taas pehmeät.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

D-vitamiini-D3-vitamiini-A-vitamiini
Puhdistamo Super D-vitamiini, 60 kaps.
11,90