Ostoskori

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tietosuojaseloste


Koti » Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

 

Daikon Oy, Y-tunnus 2059410-9
Beckerintie 1
00410 Helsinki

[email protected]

Kerätyt tiedot

 

Nimet, soittolista. Liidit viedään LeadDesk-soittojärjestelmään.

  • Nimi, yhteystiedot kuten osoite ja puhelinnumero
  • Soittohistoria, lista soitoista meiltä hänelle
  • Soiton yhteydessä kirjoitetut tiedot henkilöön ja/tai soittoon liittyen

Nimilistaa hyödynnetään tuotteiden myyntiin puhelimitse. Tietojen lähteenä on nimipalvelu Profinder, Leadventure Oy https://profinder.fi/.

Asiakkaat

 

Verkkokaupan asiakastiedot ovat WooCommerce-verkkokauppajärjestelmässä. Asiakastiedot viedään ActiveCampaign CRM-järjestelmään ja Procountor-taloushallinnon järjestelmään.

  • Nimi ja yhteystiedot kuten osoite ja puhelinnumero
  • Y-tunnus mikäli yritysasiakas
  • Sähköposti
  • Ostetut tuotteet
  • Laskutustiedot
  • Maksutiedot

Tietojen lähteenä ovat aiemmat tiedot nimilistalta sekä asiakkaan antamat tiedot kaupanteon yhteydessä.

Henkilötietojen käyttö

 

  • Soittolistat puhelinmyyntiin, asiakkuuden hankinta
  • Asiakkuuksien ylläpito
  • Tilausten käsittely ja arkistointi
  • Tilastointi ja raportointi
  • Palkkionlaskenta
  • Markkinointi ja jälkimarkkinointi

Tietoja käsitellään

 

  • Asiakkaiden ja Daikon Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.
  • Työntekijöiden ja muiden toimijoiden sekä Daikon Oy:n väliseen työ-/toimeksiantosuhteeseen perustuen.
  • Nimipalveluiden kanssa tehtyihin sopimuksiin perustuen.
  • Yhteystietoja voidaan käyttää Daikon Oy:n ja sen yhteistyökumppanien suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Tietojen säilytys ja suojaus

 

  • Pääsy kaikkiin henkilötietoihin on suojattu asiattomilta henkilöiltä ja työntekijöillä on pääsy vain tarvitsemiinsa tietoihin.
  • Henkilötiedot ovat tallennettuna LeadDesk-soittojärjestelmässä, WooCommerce-verkkokauppajärjestelmässä, ActiveCampaign CRM-järjestelmässä ja Procountor-taloushallinnon järjestelmässä.
  • Tietoja varmuuskopioidaan järjestelmän toimivuuden ja tietojen säilymisen takaamiseksi.
  • Asiakastietoja säilytämme laissa asetettujen velvollisuuksien toteuttamiseksi, kuten kirjanpitoa koskevat vastuut. Asiakkaan pyynnöstä voimme poistaa tai anonymisoida asiakastiedot, näitä tietoja emme kuitenkaan voi tämän jälkeen enää palauttaa.
  • Nimilistatietoja säilytämme asiakkaan suostumuksen mukaan. Ostettuja nimilistoja käyttäessä noudatamme toimittajan sääntöjä. Kontaktoiduilta liideiltä pyydämme suostumuksen myöhempään yhteydenpitoon, mitä varten säilytämme tiedot.

Henkilötietoja käsittelevät

 

  • Daikon Oy:n työntekijät työtehtävänsä mukaisesti.
  • Myyntineuvottelijoilla on pääsy heille annettuihin nimilistoihin ja heidän omaan soittohistoriaan sekä keräämiinsä asiakastietoihin.
  • Puhelinkeskuksen tiiminvetäjillä on pääsy kaikkiin nimilistoihin ja asiakastietoihin.
  • Järjestelmänvalvojat käsittelevät kaikkia nimilista-, asiakas- ja käyttäjätietoja.
  • Käytämme yhteistyökumppaneita puhelinmyynnissä, jolloin tietoja voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.

Välitämme tietoja

 

  • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
  • Sähköpostimarkkinointikumppaneille
  • SMS-viestien lähetyspalveluun
  • Kuljetusliikkeelle, mikäli toimitustapana on posti
  • Luotonmyöntäjälle, jos maksutapana on rahoitus
  • Perintäyhtiölle laskujen siirtyessä perintään
  • Puhelinmyyntipalvelukumppanille

Tietojen käsittelystä vastaa

 

Daikon Oy,  Y-tunnus 2059410-9
Beckerintie 1
00410 Helsinki

Oikeudet keräämiimme tietoihin

 

Asiakkailla ja nimilistalla olevilla henkilöillä on oikeus päästä näkemään kaikki meidän heistä keräämämme tiedot ja saada niistä kopio tai pyytää tietojen poistamista tai muuttamista oikeiksi, mikäli meillä olisi väärää tietoa.

Henkilöt, jotka löytyvät soitossa olevilta nimilistoiltamme, voivat pyytää meitä olemasta kontaktoimasta puhelimitse ja/tai sähköpostitse.

Keräämämme henkilötiedot voit pyytää osoitteesta [email protected] sähköpostitse.

fiSuomi