Terveellinen sisäilma -paketti

 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) sanoo seuraavasti sisäilmasta: “Laadukas ja viihtyisä sisäympäristö on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeä. Suomessa työikäiset ihmiset viettävät ajastaan noin 90 % sisätiloissa, pienet lapset ja vanhukset jopa enemmän. Puhdas ja raikas sisäilma tukee toimintakykyä, terveyttä ja oppimista.”

Luonnossa sade tekee ilmasta miellyttävän ja raikkaan hengittää. Sade yksinkertaisesti poistaa pölyt ja hiukkaset, epäpuhtaudet, ilmasta maanpinnalle. Sateen jälkeinen ilma on myös kosteampaa ja happipitoisempaa. Kun luonto on “pessyt ilman”, niin sellaista ilmaa on helppoa ja terveellistä hengittää! Entä jos saisit samanlaisen sateen jälkeisen ilman kotiisi, jossa olisi lisänä terveysvaikutus?

 

Airvenue ilmanraikastin - w2w terveys ja hyvinvointi
Airvenue® -ilmanraikastimessa on käytetty samaa ulkoilmassa tapahtuvan vesisateen periaatetta. Epäpuhtauksia imetään sisäilmasta laitteen sisälle. Pöly, suspendoituneet hiukkaset eli leijuma ja lika sitoutuvat veteen ja puhdistettu raikas ilma puhalletaan ulos! Airvenue® -ilmanraikastinta on erittäin helppo käyttää. Täytä lasiastia vedellä, aseta ohjausyksikkö päälle ja käynnistä – se puhdistaa huoneilmaa itsestään. Airvenue® -ilmanraikastin puhdistaa 12 m3/h, raikastaa ja ionisoi sisäilmaa. Raikas ja puhdas sisäilma auttaa jaksamaan!