Vahva immuunijärjestelmä -paketti

Vahva immuunijärjestelmä -paketti - w2w terveys ja hyvinvointi

 

Kuinka hyvältä tuntuu olla aktiivinen ja energinen? Kun vahvistat immuunijärjestelmääsi, niin se vahvistaa sinua!

Kehittynyt puolustusjärjestelmä auttaa selviytymään täynnä viruksia, bakteereja, sieniä ja loisia olevassa ympäristössä. Terveet elämäntavat vahvistavat immuunijärjestelmääsi. Ennaltaehkäisy onkin aina parempi kuin jälkihoito!

Jatkuva stressi, kuiva ja lämmin sisäilma, liian vähäinen liikunta raikkaassa ulkoilmassa, riittämätön levollinen uni, nikotiini ja alkoholi sekä vähävitamiinipitoinen ruokavalio heikentävät immuunijärjestelmääsi ja edistävät tulehduksia ja infektioita. Heikko ja epätasapainoinen immuunijärjestelmä ei pysty suojaamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti. Tämä antaa taudinaiheuttajille mahdollisuuden saada yliotteen.

Ravitsemusinstituutti suosittelee syömään vähintään kolme annosta kasviksia (noin 400 grammaa) ja kaksi annosta hedelmiä (noin 250 grammaa) päivässä.

Mitä immuunijärjestelmää vahvistavien aineiden pitää tehdä

  • Niillä on antioksidanttinen (neutraloi vapaita radikaaleja) ja anti-inflammatorinen (tulehduksia estävä) vaikutus.
  • Niillä on antibakteerinen, virustenvastainen, loisia estävä ja/tai sieniä estävä vaikutus.
  • Ne stimuloivat immuunisolujen muodostumista tai vahvistavat niiden toimintoja.
  • Ne auttavat säätelemään immuunijärjestelmää eli toisaalta estävät liialliset immuunijärjestelmän reaktiot ja toisaalta auttavat immuunijärjestelmän heikkouksissa.

Yhdistä tämä “vahva immuunijärjestelmäpaketti” terveelliseen ruokavalioon, säännölliseen liikuntaan raittiissa ilmassa ja riittävään uneen. Kehosi kiittää terveydellä, energialla ja elämänhalulla.