Kokonaisvaltaista hyvinvointia päästä varpaisiin

Kokonaisvaltaista hyvinvointia päästä varpaisiin

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia voidaan lähestyä neljästä arjen peruselementistä, joita ovat ravinto, liikunta, uni sekä henkinen hyvinvointi. Kaikkien osa-alueiden tulee olla kunnossa, sillä ne vaikuttavat toinen toisiinsa. Jos jollakin osa-alueella on puutteita, ne heijastuvat myös toisiin jossain vaiheessa. Esimerkiksi jos syö huonosti, ei jaksa liikkua ja henkinen vireystaso laskee. Tästä seuraa usein sairastuminen ja se puolestaan voi vaikuttaa nukkumiseen ja ruokahaluun. Ihmminen on kokonaisuus, jossa fyysisellä, psyykkisellä ja sosiaalisella hyvinvoinnilla jokaisella on oma tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tasapainon löytäminen kaiken kiireen ja stressin keskellä on erittäin tärkeä osa hyvinvoinnin rakentumista.

 

Omilla valinnoilla voi vaikuttaa paljon. Ruoalla on suuri merkitys kokonaishyvinvoinnin kannalta. Lisäravinteilla ja luontaistuotevalmisteilla ei voi koskaan korvata terveelllistä ravintoa, mutta sitä voidaan täydentää oikeilla luontaistuotteilla. Colostrum eli ternimaitopohjaiset tuotteet ovat luonnonmukainen tapa vahvistaa immuunijärjestelmää, hoitaa ihoa ja hiuksia sekä pitää huolta vatsan ja suoliston hyvinvoinnista. Näin saavutetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia luonnollisesti.

 

Miksi juuri Colostrum?

 

Colostrum eli ternimaito on luonnon vanhin resepti. Colostrumin terveyttä edistävät ominaisuudet ovat olleet tunnettuja kansanlääketieteessä satoja, jopa tuhansia vuosia. Colostrum vakauttaa kattavasti terveystilaa, jolloin voimme ylläpitää ja lisätä fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä. Tämä on tärkeää jokaiselle ihmiselle iästä riippumatta.

 

Colostrumia suositellaan kaiken ikäisille ihmisille terveellisenä ja tämän ajan lisäravinteena. Olemassa olevat puutteet kompensoituvat, vastustuskyky kasvaa ja optimoitu terveystilanne edistää paranemisprosessia. Monet ihmiset ovat kertoneet colostrumin positiivisesta vaikutuksesta vatsaan, hiuksiin, ihoon ja kynsiin sekä palautumiseen. Jokaisen kannattaa kuitenkin itse kokeilla ja tehdä omat havaintonsa, sillä se on paras ja luotettavin todiste vaikutuksista ja tehosta. Toki muiden kokemukset ovat suuntaa-antavia ja tärkeitä. Voit tutustua asiakaskokemuksiin tästä.

 

Miten voimme auttaa?

 

w2w -tuotepaketit auttavat sinua saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Helmikuun 2022 aikana lisäämme tuotepaketteja valikoimaan, joista löydät räätälöityjä paketteja esimerkiksi hiusten ja päänahan hoitoon, ihonhoitoon, vatsan ja suoliston hoitoon, immuunijärjestelmän kuntoon saattamiseen ja urheilijoille/kuntoilijoille.

 

Keskeisinä tuotteina ovat Finn-Col -tuotteemme: Finn-Col 100 % koko perheen Colostrum jauhe, TerniCOL Colostrum kapseli extra laktoferriini, Finn-Col Laktoferriini-ihovoide ja Finn-Col Kleopatra hoitoshampoo. Katso Colostrum, ternimaitopohjaiset, tuotteemme tästä linkistä.

 

Tervetuloa hyvinvoinnin maailmaan – Sinä olet sen ansainnut!

 

w2w terveys ja hyvinvointi verkkokauppa Colostrum eli ternimaito tuotteet

Colostrum eli ternimaito tuotteet immuunipuolustuksen, vastustuskyvyn, vahvistamiseksi

Takaisin blogiin