w2w terveys ja hyvinvointi perhepaketti 2 kk colostrum kapselit ja jauheet

Syksyllä immuunipuolustus kuntoon

Syysflunssa on palannut

 

Airvenue-ilmanraikastin. Puhdistat, ionisoit ja raikastat huoneilman, tuoksutat eucalyptuksella, teet suolahoitoa, luot tunnelmaa valoilla, ajastat airvenuen päälle tai pois päältä.

 

Syysflunssa on monille vuosittainen vaiva. Vielä tämänkin syksyn koronan aikana jokainen vuotava nenä ja aivastelu tai yskiminen aiheuttaa enemmän tai vähemmän paniikkia. Ota nyt vastuu paitsi itsestäsi, myös koko sosiaalisesta ympäristöstäsi. Colostrum (ternimaito) tekee tästä niin helppoa – 100 % luonnollista ilman lisäaineita tai makuja. Keksintöjen, kuten antibioottien ja penisilliinin ansiosta, jotka ovat tietysti tärkeitä hätätilanteissa, ternimaito pääsi unohtumaan.

Syksyisin flunssakausi on tyypillinen epidemia, koska kaikki taudit leviävät kokoontumisten myötä. Päivähoito, koulu ja työpaikka ovat paikkoja, joissa ilmassa ja pinnoilla olevat virukset ja bakteerit leviävät kulovalkean tavoin. Tärkeää on huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Se ennaltaehkäisee tartuntojen leviämistä. Yskiminen tai aivastaminen omaan hihaan vähentää tautien leviämistä pisaratartuntana. Myös omasta kunnosta huolehtiminen ja terveelliset elämäntavat muutoinkin ennaltaehkäisevät sairastumista.

Jos tauti kuitenkin yllättää, tärkeää on riittävä lepo ja juominen. Jalat on syytä pitää kuivina ja lämpiminä. Villasukat jalkaan ja peiton alle, niin pysyt lämpimänä. Valkosipuli, inkivääri ja hunaja ovat perinteisesti luonnon omia tuotteita, joita flunssan kotihoidossa kannattaa suosia. Lue THL:n ohjeistus flunssakauteen tästä. Hyviä kotikonsteja ovat myös höyryhengitys ja suolahoito tai aromaterapia. Esimerkiksi airvenue -ilmanraikastimella voit tehdä suolahoitoa tai aromaterapiaa kotona. w2w verkkokaupasta löytyy myös Eco CleanAir, jolla voit desinfioida luonnonmukaisesti pinnat ja kädet. Sitä voit suihkauttaa myös vaikka suoraan suuhun tai kasvoihin, koska se ei sisällä mitään terveydelle haitallista ainetta.

 

 

Immuunipuolustus

 

Hyvä immuunipuolustus ennaltaehkäisee sairastumista, sillä se antaa suojan erilaisia taudinaiheuttajia vastaan. Vahva immuunijärjestelmä saadaan terveellisillä elintavoilla.

Colostrum eli ternimaito on luonnon oma eliksiiri, joka edesauttaa immuunipuolustuksen toimintaa luonnollisella tavalla. Finn-Col 100% koko perheen Colostrum jauheen sisältämä Colostrum on puhdasta ternimaitojauhetta. Se sisältää runsaasti immunoglobuliineja (30 %), vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, hivenaineita, immuuni- ja kasvutekijöitä. Tuote on täysin lisäaineeton.

Takaisin blogiin