Ekopesupallo pesee pyykit puhtaaksi ilman pyykinpesujauheita ja huuhteluaineita täysin kemikaalivapaasti

Ekopesupallolla ekologista pyykinpesua

Ekopesupallolla säästät selvää rahaa

 

Ekopesupallolla säästät aina sekä rahaa että luontoa. Ekopesupallo pesee pyykin täysin ilman kemikaaleja ekologisesti ja luontoa säästäen. Se sopii kaikille pesukoneille kotitalouskäytössä. Säästät selvää rahaa myös pyykinpesuainekuluissa.

 

Muovisen pesupallon uuden sukupolven keraamiset rakeet muuttavat veden emäksiseksi, jolloin tekstiilin ja lian välinen sidos katkeaa. Rakeet sisältävät luonnon mineraaleja. Pesupallon tulee antaa kuivua hyvin pesun jälkeen vapaassa tilassa.

 

Lue lisää Ekopesupallosta tästä.

 

Miten peset pyykin ekopesupallolla?

 

Laita likainen pyykki pesukoneeseen ja aseta pesupallo pyykkien päälle pesurumpuun. Et tarvitse lisäpesuaineita. Ekopesupallolla puhdistat vaatteet ilman valkaisuainetta, huuhtelu- ja pesuainetta puhtaaksi. Esikäsittele tarvittaessa itsepintaiset tahrat tahranpoistoaineella. Alle 3 kg pyykinpesuun tarvitset 1 pesupallon ja yli 3 kg pyykkimäärään tarvitset 2 pesupalloa. Tarkista pesuohjemerkinnät ja valitse pesulämpötila sen mukaan.

Ekopesupallo säilyttää pyykkien elastisuuden sekä poistaa homeen, bakteerit ja hajut. Se soveltuu erinomaisesti myös allergikoille ja vauvan vaatteiden pesuun. Pese valkoinen ja tumma pyykki aina erikseen. Ekopesupallon käyttö puhdistaa myös pyykinpesukoneesta pesuainejäämiä.

 

Asiakaskokemuksia

 

Ekopesupallo on ollut käytössä PRO-AQUA -asiakkailla jo useamman vuoden. Saatu palaute on ollut todella hyvää. Ekopesupallo todella toimii ja puhdistaa pyykin. Samalla säästää rahaa pesuainekuluissa huomattavia summia. Allergisen pyykinpesussa se toimii todella hyvin, sillä pesuaine- ja hajusteyliherkät voivat käyttää pesupalloa huoletta, samoin vauvan pyykin pesussa se on ehdoton. Ohessa muutamia asiakkaiden lähettämiä palautteita Ekopesupallon toimivuudesta.

 

Laitoin öljyiset farkut + muuta, ei tippaakaan pesuainetta, puhdasta tuli. Neulevaatteet on ihan eri näköisiä pallon kanssa, en käytä siis ollenkaan pesuainetta. Ihan supertyytyväinen olen! Öljyä olii siis taskunsuussa, kun laitaa kädet taskuun… – Kaisa, Tornio

Minun veljen vaimo on pessy pikkupoikien pyykit ekopesupallolla ja ei oo enää ihottumaa tullu nuoremmalle, mikä tuli kaupan pesuaineista. Kokeili välissä pestä kaupan aineilla ja samantien tuli uudelleen se ihottuma. – Pia, Kärsämäki

Olen todella tyytyväinen pesupallon tehoon!! Pyykki tuoksuu puhtaalle, tahrat lähtee ja muutenkin pyykki on hyvässä kuosissa. Suosittelen! – Marika, Laukaa

 

Tilaa Ekopesupallo itsellesi tai lahjaksi esimerkiksi vastasyntyneen perheelle tai vaikkapa kesätuliaiseksi. Ekopesupallo maksaa vain 29,90 €, mutta sillä säästää vähintään 100 € pyykinpesuainekuluissa.

 

Kokeile ihmeessä – mitä menetettävää sinulla on?

Back to blog