1 of 3

Uutuudet! - Urheilu tuotteet

Tutustu kokoajan laajentuvaan valikoimaamme urheilu tuotteita. Käy tutustumassa koko valikoimaan urheiluvälineitä ja tarvikkeita.

 
TerveysVoima Paljasjalkakengät

Paljasjalkakengät edustavat sitä, mitä luonnollisen liikkumisen pitäisi olla. Niiden leveä varvastila antaa jalkojesi hengittää ja varpaiden levittäytyä niin kuin ne on tarkoitettu.


Paljasjalkakengät mahdollistavat jalkapohjan luonnollisen liikkeen ja toiminnan. Normaalit kengät voivat rajoittaa jalkapohjien, varpaiden ja jalkaterän luonnollista liikkuvuutta, paljasjalkakengät puolestaan antavat jalkasi liikkua vapaammin ja tarjoavat paremman tuntuman maahan.

TerveysVoima Vastuskuminauha

Vastuskuminauhat ovat helppo ja edullinen tapa saada lisätehoa treeneihin. Niitä voi käyttää niin tuomaan lisävastusta liikkeisiin sekä tehdä vastuskuminauhoille suunniteltuihin liikkeisiin.


Haluatko saada enemmän irti treeneistäsi ja kehittää fyysistä kuntoasi? TerveysVoima Vastuskuminauha on täydellinen lisävaruste treenikassiisi. Tämä huippulaadukas vastuskuminauha tarjoaa rajattomat mahdollisuudet harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti.


Olipa kyse sitten voiman, kestävyyden tai liikkuvuuden harjoittelemisesta, nämä vastuskumit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Uutuudet! - Hieronta tuotteet

Rennot ja joustavat lihakset ovat erittäin tärkeä osa sekä yleistä hyvinvointia. Onko jalat kipeät pitkän päivän jälkeen tai selkä kipeä istumisesta? Kokeile w2w hieronta tuotteita ja voi paremmin!

 
Shiatsu jalkojen hierontalaite lämmöllä

Kuvittele itsesi makuuhuoneessa, kun päivän stressi ja jännitteet haihtuvat pois.


CINCOM Shiatsu jalkojen hierontalaite lämmöllä CM-003F on sinulle täydellinen kumppani, joka vie rentoutumisen uusiin ulottuvuuksiin.


lievittää jalkapohjan vaivoja ja lisää verenkiertoa. Ensiluokkaiset ominaisuudet ja käyttökokemus.

TerveysVoima Hierontarulla

Jos lihaksesi tuntuvat jatkuvasti kireiltä ja jännittyneiltä, TerveysVoima Hierontarulla voi olla vastaus ongelmaasi.


Hierontarullan pyörittely kehon lihaksille auttaa rentouttamaan ja venyttämään niitä.


Tämä ei ainoastaan lievitä lihasjännitystä, vaan myös vähentää kipua ja kireyksiä, jotta voit tuntea olosi rennommaksi ja kivuttomammaksi päivästä toiseen.

Swansonin tuotteet - 50 vuoden kokemuksella

Swanson on valmistanut ravintolisiä yli 50 vuoden ajan keskittyen parhaaseen raaka-aineiden laatuun, puhtauteen ja tehoon. Raaka-aineet testataan useassa valmistus vaiheessa varmistaen laadun ja turvallisuuden.

 
Swanson Monivitamiini ja Mineraali
Swanson Monivitamiini ja kivennäisaineet on monipuolinen ravintolisä, joka sisältää yhteensä 23 erilaista vitamiinia ja kivennäisainetta yhdessä kätevässä tabletissa. Se on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat varmistaa päivittäisen ravinteiden saannin kiireisen arjen keskellä tukemaan terveellisten elämäntapojen ylläpitoa.
Swanson Super Stress B-Complex C-vitamiinilla
Kun keho käsittelee stressiä, se voi käyttää enemmän B-vitamiineja kuin normaalisti, joten näiden vitamiinien puutos voi heikentää kehon kykyä käsitellä stressiä. Tämä on yksi syy siihen, miksi B-vitamiinien saanti on tärkeää stressin hallinnassa.
Swanson D-vitamiini 125 µg
Auringonvalo on olennainen osa jokapäiväistä elämäämme, mutta monet meistä eivät saa sitä tarpeeksi. Onneksi Swanson D-vitamiini tarjoaa sinulle helpon ja edullisen tavan saada D-vitamiinia luotettavalta terveysalan nimeltä.
Swanson Ubikinoni CoQ10

Ubikinoni eli Koentsyymi Q10/CoQ10 on vitamiinin kaltainen orgaaninen yhdiste jota löytyy suurimmasta osasta soluja.


Se toimii elektroninsiirtäjänä mitokondrioissa, jotka ovat tärkeä osa energiantuotannosta solussa.

 
Puhdistamo Earth Ashwagandha
Puhdistamo Earth Ashwagandha on täysin luontainen, mutta nykyaikaisen tehokas versio tästä rikkaan historian omaavasta kasvista helposti nautittavassa kapselimuodossa.
Elektrolyytti jauheet edullisesti
Pidä itsesi nesteytettynä - tutustu elektrolyytti tuotteisiimme.
 
Puhdistamo havupuu-uutejuoma
Valmistetaan vanhan perinteisen reseptin mukaan suoraan nuorten luomumäntyjen, kuusien ja katajan kuoresta. aineet tulevat 100% Suomen metsistä.
Puhdistamo Earth Pakuriuute
Beetaglukaaneja täynnä oleva Puhdistamo Earth Pakuriuute on täysin luontainen, mutta nykyaikaisen tehokas versio tästä rikkaan historian omaavasta sienestä helposti nautittavassa kapselimuodossa.

Asiakaskokemuksia

 
Ruusu jalassa – Tom on hoitanut ruusun rikkoman ihonsa kuntoon Laktoferriini ihovoiteella. Ruusu on usein kipeä ja uusii helposti. Ruusu on bakteerin aiheuttama infektio ihonalaiskudoksessa. Ruusutaudin saa helpoimmin, jos esimerkiksi sairastaa diabetestä ja ihoon tulee rikkouma vaikka varpaiden väliin.
Laktoferriini-ihovoide on auttanut koko Ditten koko perhettä. Voide on tuonut avun Ditten käsien ihoon, pojan iho-ongelmiin sekä miehen psoriasikseen.
Koiran tassut ovat usein kovilla. Laktoferriini-ihovoidetta voi käyttää tassujen hoidossa läpi vuoden.
Laktoferriini-ihovoide auttaa allergisten iho-oireiden hoidossa. Lue Luisan tarina tästä.
Ekopesupallolla säästät selvää rahaa jokaisella pesukerralla. Kokeile ja huomaa ero pyykissäsi - puhtaampaa ja raikkaampaa pesutulosta ilman kemikaaleja!
Kleopatra Hoitoshampoo ratkaisee päänahan ongelmat tehokkaasti. Lue Verenan kokemukset tästä.

Miksi juuri w2w terveys ja hyvinvointi luontaistuotteet verkkokauppa?

 • Miksi juuri w2w terveys ja hyvinvointi luontaistuotteet verkkokauppa Laadukasta

  Laadukasta

  Tarkasti valitut luontaistuotteet, ravintolisät sekä muut terveys ja hyvinvointi tuotteet.

 • Miksi w2w terveys ja hyvinvointi luontaistuotteet verkkokauppa Edullisesti

  Edullisesti

  Taatusti jokaiselle sopivaan hintaan. Terveys ja hyvinvointi ei voi olla enää rahasta kiinni.

 • Miksi w2w terveys ja hyvinvointi luontaistuotteet verkkokauppa Sydämellä

  Sydämellä

  Tunnetusti tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua. Sydämen asia.