Finn-Col Laktoferriini ihovoide 100 ml käsien kuivalle iholle, suun halkeilevalle iholle ja psoriasikseen jalassa

Perheen iho-ongelmat

Psoriasis ja muut iho-ongelmat

 

Psoriasis eli psoriaasi aiheuttaa iholla hilseileviä ja kuivia laikkuja, joita esiintyy esimerkiksi kyynärpäissä ja polvissa. Taipeissa psoriasis aiheuttaa punaisia laikkuja. Psoriasis voi olla myös päänahassa.

 

Atooppinen ekseema on usein kutiava ja iho ärtyy helposti. Ihottuman hoidossa tärkeää on saada iho rauhottumaan ja samalla myös kosteuttaa ihon pintaa. Runsas käsienpesu voi aiheuttaa pesuihottumaa tavallisesti käden selkäpuolelle.

 

Ditten perheen tarina

 

Psoriasis ja perheen muut iho-ongelmat ovat helpottuneet Ditten perheessä jo kahden viikon käytön jälkeen. Laktoferiini ihovoide kuuluukin nyt koko Ditte Santaholman perheen erilaisisten iho-ongelmien hoitoon. Haastattelimme Ditteä, koska hän halusi jakaa kokemuksensa meidän kaikkien kanssa.

 

Ditte Santaholma on käyttänyt Laktoferriini ihovoidetta omien käsiensä ihon hoitoon. Työssä kädet ovat kovilla jatkuvan pesemisen ja desinfioinnin vuoksi. Kynsinauhat ovat huonossa kunnossa sekä kynnet katkeilevat ja halkeilevat. Parin viikon käytön jälkeen käsissä on huomattava ero.

 

6-vuotias Rasmus-poika on kärsinyt 2-vuotiaasta lähtien suun ympäristön ihon halkeilusta ja hän on saanut siihen erilaisia lääkärin määräämiä voiteita. Niistä ei kuitenkaan ole ollut apua. Rasmuksen ihoa on hoidettu nyt laktoferriini ihovoiteella levittämällä voidetta 3 kertaa päivässä ohuelti. Nyt iho pysyy ehjänä ja kauniina. Tämä on vaikuttanut myös kaverisuhteisiin ja aiemmin ollutta kiusaamista ulkonäön vuoksi ei enää ole.

 

Myös puolison iho-ongelmaan on saatu helpotusta voiteella. Hänellä on jalassa psoriasis ja iho on välillä vesirakkuloilla ja hilseilee. Voide on auttanut ongelmaan ja iho on paremmassa kunnossa. Välittömät vaikutukset ovat näkyvissä jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen. Ditte on erittäin tyytyväinen Laktoferriiini ihovoiteeseen eikä aio vaihtaa sitä pois. Hän on suositelut voidetta myös muillekin.

 

Kuuntele koko Ditten haastattelu videolta. Haastattelijana Jouni Koukkari.

 

 

Laktoferriini ihovoide on uskomattoman tehokas ja toimiva tuote, josta monella on jo omakohtaisia kokemuksia. Voidetta käytetään myös mm. terveysasemilla, hoivakodeissa sekä laserleikkauksien jälkihoidossa. Voide uudistaa ja parantaa ihoa sekä auttaa mm. hyönteisten pistoihin ja palovammoihin.

Suosittelemme kokeilemaan Laktoferriini ihovoidetta päivittäiseen ihonhoitoon tai vaikka hätävoiteena. Pakkauskoko 100 ml.

Back to blog