Finn-Col Laktoferriini ihovoide 100 ml ruusu jalassa hoitoon

Ruusu jalassa

Ruusu jalassa – Tom on hoitanut ruusun rikkoman ihonsa kuntoon Laktoferriini ihovoiteella

 

Ruusu on usein kipeä ja uusii helposti. Ruusu on bakteerin aiheuttama infektio ihonalaiskudoksessa. Ruusutaudin saa helpoimmin, jos esimerkiksi sairastaa diabetestä ja ihoon tulee rikkouma vaikka varpaiden väliin. Myös ylipaino, alaraajaturvotus sekä aiemmin sairastettu ruusu lisäävät riskiä saada ruusuinfektio.

 

Laktoferriini-ihovoide välitön apu jalkaruusuun

 

Laktoferriini ihovoide on helpottanut Tomin pitkään jatkunutta iho-ongelmaa. Tomilla on ollut jalkaruusu 17 kertaa ja iho on muuttunut kipeäksi ja rikkoutuneeksi sekä myös jalan ihon väri on muuttunut.  Tom yllättyi täysin, kuinka nopeasti jalan tilanne muuttui ja kuinka hyvin voide toimii. Haavat ovat umpeutuneet ja haavojen päällä ei ole enää avoimia rupia. Lisäksi jalan iho on vaalentunut, vaikka siinä on ollut niin monta ruusua.

Kipu lähti välittömästi pois jalasta. Ruvet hävisivät noin 5 päivän käytön jälkeen. Jalan iho on paljon joustavampi ja pehmeämpi. Aikaisemmin iho oli jatkuvasti kireä ja se repeili. Näitä oireita ei ole myöskään tullut takaisin tämän 4 viikon käytön aikana.

 

Uskomaton apu erilaisiin iho-ongelmiin ja ihosairauksiin

 

Tom on kuullut työssään muilta Laktoferriini-ihovoiteen käyttäjiltä, kuinka hyvin tämä suomalainen ihmevoide on auttanut muihin erilaisiin iho-ongelmiin ja ihosairauksiin, kuten atooppiseen ihottumaan. Eräs äiti oli ostanut tyttärelleen Laktoferriini-ihovoiteen tyttärensä kyynärpään karheaan ja kuivaan ihoon. Tyttären äiti oli sanonut, että tulokset ovat olleet aivan uskomattomat.

 

Kuuntele koko Tomin haastattelu videolta. Haastattelijana Jouni Koukkari.

 

 

Laktoferriini ihovoide on uskomattoman tehokas ja toimiva tuote, josta monella on jo omakohtaisia kokemuksia. Voidetta käytetään myös mm. terveysasemilla, hoivakodeissa sekä laserleikkauksien jälkihoidossa. Voide uudistaa ja parantaa ihoa sekä auttaa mm. hyönteisten pistoihin ja palovammoihin.

Suosittelemme kokeilemaan Laktoferriini ihovoidetta päivittäiseen ihonhoitoon tai vaikka hätävoiteena. Pakkauskoko 100 ml.

Back to blog