Aloita syötävä kasvipuutarha – ja kasvata omat koristeesi

Aloita syötävä kasvipuutarha – ja kasvata omat koristeesi

Aloita syötävät kukat kasvipuutarha – ja kasvata omat koristeesi

 

Tämän upean laatikon avulla saat oman syötävän puutarhasi käyntiin hetkessä. Tämä pieni paketti sisältää kaiken mitä tarvitset muuttaaksesi fantasiasi herkullisista, itse istutetuista syötävistä kasveista todeksi – et tarvitse ylimääräisiä retkiä taimitarhaan! Aloita syötävät kukat -puutarha tiskillä, ikkunalaudalla, parvekkeella, kuistilla tai pihalla – se täydentää kotisi sisustusta ja ruokavaliota! Siellä on myös istutuskalenteri, jossa on kaikki tärkeät kylvöpäivämäärät, joten et unohda kylvää tai idättää siemeniäsi oikeaan aikaan.

 

Dillmannin Syötävät kukat siemenlaatikosta kasvatetut kukat kaunistamaan salaattilautasta!

 

Syötävät kukat ovat yksinkertainen ja ihastuttava tapa lisätä väriä ja makua erilaisiin ruokiin, varsinkin kun voit korjata ne omasta puutarhastasi.

 

Dillmannin Syötävät kukat siemenlaatikosta kasvatetut kukat kaunistamaan herkullisia leipiä!

 

Nämä kasvit sopivat hyvin erilaisten ruokien kanssa salaateista jälkiruokiin ja hienoihin juomiin. Yksi purasruohon terälehti, oikein sijoitettuna, voi parantaa ruuan ulkonäköä huomattavasti. Sen lisäksi, että syötävät kasvit lisäävät resepteihin väriä ja kauneutta, ne tarjoavat C-vitamiinia, A-vitamiinia, antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä lisäävät väriä ja kauneutta resepteihin.

 

Dillmannin Lasten puutarhalaatikko siementen idättämiseen ja kylvämiseen

 

Nämä siemenlaatikot ovat ainutlaatuinen puutarhalahja, joka sopii kaikkiin tilanteisiin, kuten stressin lievitykseen naisille, häälahjoiksi, tupaantuliaislahjoiksi ja moniin muihin tapahtumiin! Suunnittelijan luoman pakkauksen ansiosta lahjasi on heti valmis – lahjapakkausta ei tarvita.

Laadukkaat merkkisiemenet on tarkastanut DE-ÖKO-007 varmistaakseen, että ne noudattavat sertifioidun luomuviljelyn standardeja. Korkean itämispotentiaalin omaavat luomusiemenet on pakattu yksittäin kaasutiiviisiin idätyssuojattuihin pakkauksiin.

 

Dillmann syötävät kukat luomusiemen laatikko S Dillmann Yrttitarhan luomusiemen laatikko S  Dillmann lasten puutarhan luomusiemen laatikko S
Syötävät kukat luomusiemen laatikko S Yrttitarhan luomusiemen laatikko S Lasten puutarhan luomusiemen laatikko S
Back to blog