Colostrum eli ternimaito - luonnon oma eliksiiri

Colostrum eli ternimaito - luonnon oma eliksiiri

Mikä on Colostrum?

 

Colostrum on luonnon vanhin resepti. Colostrum tunnetaan myös ternimaitona, joka on yksi vanhimmista ja erikoisimmista lisäravinteista, joka luonnostamme löytyy. Ternimaito on vastasyntyneille tarkoitettu maito ensimmäisen 24-72 tunnin aikana. Colostrumin ainesosia ei löydy missään muualla luonnossa niin korkeina pitoisuuksina kuin ternimaidossa.

 

Historiaa

 

Ternimaidon positiivisia vaikutuksia on käytetty jo aiemmin. Jopa freskot vanhoissa temppeleissä kertovat positiivisista, parantavista ominaisuuksista. Muinaiset egyptiläiset, inkat tai kreikkalaiset kutsuivat Colostrumia Jumalan lahjaksi.

 

Jo 1800 -luvun lopulla lääkäri Christoph W. Hufeland kuvasi ternimaidon ainutlaatuista toimintaa normaalimaitoon verrattuna tunnustaen sen positiivisen vaikutuksen yleisesti korkeaan terveydentilaan ja vastasyntyneiden nautojen nopeaan kasvuun. Nykyaikaisten lääketieteellisten saavutusten, kuten antibioottien, penisilliinin tai kortisonin vuoksi ternimaito unohdettiin ja sitä käytettiin luonnollisesti vain maaseudulla tai syrjäisillä alueilla. Me kaikki olemme kiitollisia saavutuksista ja tarvitsemme niitä tietyissä tilanteissa. Mutta palaamme kuitenkin aina takaisin luonnon meille antamiin tuotteisiin.

 

Vuonna 1955 julkaistiin ”immuunimaito” nivelreumaisten potilaiden lisäravinteena, joka kiinnitti entistä enemmän huomiota ternimaitoon. Seuraavina vuosina ternimaitoa ja sen ainesosia tutkittiin yhä enemmän. Silloin todettiin, että imeväiset lapset kärsivät huomattavasti harvemmin allergioista ja infektioista ja että heillä oli suurempi ruokahalu ja kasvoivat nopeammin kuin imemättömät lapset. On todistettu, että ternimaidolla ei ole valtava merkitys vain imeväisille, vaan myös aikuisille.

 

Miksi Colostrum?

 

Ternimaito antaa täydellisen alun elämälle. Siinä on runsaasti proteiinia, hivenaineita, hiilihydraatteja ja mineraaleja. Se antaa vastasyntyneille luonnollisen injektion bakteereita, viruksia ja sieniä vastaan. Colostrum rakentaa ja vahvistaa immuunijärjestelmäämme.

 

Colostrum täydentää prosessoidun ruoan valmistuksessa menetettyjä ravintoaineita, kasvattaa vastustuskykyä viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan pitäen meidät terveenä sekä sairastuttaessa edistää paranemisprosessiamme. Colostrum vakauttaa kattavasti terveystilaa, jolloin voimme ylläpitää ja lisätä fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä. Colostrum eli ternimaitopohjaiset tuotteet tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiamme luonnollisella tavalla.

 

Mihin Colostrumin käyttö auttaa?

 

  1. Vaikuttaa myönteisesti suolistoomme
  2. Vahvistaa, kouluttaa, immuunijärjestelmän
  3. Terveet hengitystiet ja vahva suoja flunssaa vastaan
  4. Se auttaa erilaisiin iho-ongelmiin ja estää ikääntymistä
  5. Urheilu ja kunto

 

Mihin Colostrumia käytetään?

 

  1. Allergia
  2. Kipu ja tulehdus
  3. Masennus
  4. Diabetes ja ylipaino
  5. Syöpä ja autoimmuunisairaudet

 

w2w terveys ja hyvinvointi verkkokauppa Colostrum eli ternimaito tuotteet

Colostrum eli ternimaito tuotteet immuunipuolustuksen, vastustuskyvyn, vahvistamiseksi

Back to blog