Uuden ajan sokeriton luonnollinen energiajuoma

Uuden ajan sokeriton luonnollinen energiajuoma

Piristy ja keskity uuden ajan luonnollisella energiajuomalla

 

Puhdistamo Natural Energy Drinks (Puhdistamo NED) luontainen energiajuoma maut vihreä omena, persikka, bergamotti ja original

 

Puhdistamo Natural Energy Drink on uusi ja vallankumouksellinen energiajuoma, joka sopii kaikkiin tilanteisiin, joissa tarvitset virkistymistä tai keskittymistä. Puhdistamo NED ei ole muiden energiajuomien kaltainen, koska se on sokeriton eikä sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai muita lisäaineita. Se virkistää ja auttaa sinua pysymään keskittyneenä.

 

Puhdistamo Natural Energy Drinks (Puhdistamo NED) luontainen energiajuoma kofeiini vihreä tee, guarana ja yerba mate

 

Natural Energy Drinkin ainesosat ovat luonnollisia ja sen sisältämä kofeiini tulee vihreästä teestä, guaranasta ja yerba matesta. Tölkissä 330 ml luonnollinen energiajuoma sisältää 100 mg kofeiinia, mikä on sama määrä kuin isossa kupissa  kahvia. Ja guaranan ja Yerba mate -uutteen ansiosta mieli pysyy terävänä ja selkeänä johtamatta kofeiinin aiheuttamaan romahtamiseen. Vertailun vuoksi useimmat energiajuomat sisältävät jopa 200 mg kofeiinia, mikä voi olla liikaa kofeiiniherkille.

Ei mitään ylimääräistä, kuten sokeria, keinotekoisia makuaineita, synteettistä kofeiinia, säilöntäaineita tai väriaineita, fosforihappoa, aspartaamia, asesulfaamia tai sukraloosia!

 

Puhdistamo Natural Energy Drinks (Puhdistamo NED) luontainen energiajuoma maku persikka

 

Puhdistamo NED on todellinen luonnollinen energiatehostaja, boosteri, joka on valmistettu erityisesti nuorille aikuisille ja urheilijoille – sinulle, joka kaipaat keskittymistä elämäsi tärkeimpiin hetkiin! Kun tunnet olosi väsyneeksi minkä tahansa urheilun tai harjoituksen jälkeen, ota Puhdistamon energiajuomaa ja tunnet olosi virkeämmäksi ja energisemmäksi. Natural Energy Drink on 100 % sokeriton, gluteeniton ja vegaaninen. Sitä on saatavana eri makuina: persikka, vihreä omena, bergamotti, alkuperäinen ja appelsiini limonaadi.

 

Puhdistamon energiajuomat 24-pack

Puhdistamon NED luontaiset energiajuomat todella edulliseen hintaan tästä linkistä

Back to blog